Câștig la dublu

Indiferent că  vrem sau nu , sunt momente în  viaţă  în care diferite obiecte de prin casa “îmbătrânesc” şi  necesită o îngrijire mai “specială” faţă de celelalte lucruri din locuinţă.Un exemplu concret îl reprezintă  frigiderul din apartamentul  în care locuiesc, care ce îi drept nu este prea “bătrân” , însă  fiind foarte folosit unele  părti  componente se mai desfac, se  rup …..etc. Ca în orice gospodarie există  anumite alimente ce trebuiesc păstrate  în  frigider,  însă  în  cazul nostru, mai mereu frigiderul este arhi- plin cu diverse, mereu  având  tendinţa de a “înghesui” cât mai multe în el,  ceea ce a condus către cedarea unuia dintre rafturile acestuia.
frigider

Soluţia a fost una foarte simplă … raftul stricat a fost  înlocuit cu cel de rezervă, însă  problema  majoră  a fost atunci  când a cedat un al doilea  raft,pe  care nu mai aveam cum  ce să  îl  înlocuim.  Am tot cautat pe internet la diverse magazine rafturi de acest fel , însa nu am găsit  nimic de cumparat , nici măcar la magazinele second –hand de electronice şi electrocasnice.

În acele momente singura varianta la care am  putut  apela a fost aceea de a căuta un “lipici” sau “adeziv” pentru plastic care să  ne ajute să lipim bucata de plastic rupta de la raft. Ajutorul l-am primit din partea unui prieten ce ne-a recomandat produsele Moment , garantându-ne faptul că acesta este cea mai bună  soluâi  pentru a ne rezolva problema.  Zis şi făcut …..  a mers tata la cel  mai apropiat magazin cu  materiale de constructii şi util casnice de unde a achiziţionat un adeziv universal instant –Super Glue Universal  , la îndemnul unuia dintre vânzători  şi se pare ca sfatul acestuia a fost bun. Raftul frigiderului a fost lipit şi se pare ca este şi foarte rezistent , iar asta o  spun  pentru că deşi a trecut mai bine de o lună de atunci , raftul  încă  rezistă “presiunilor” făcute de toate cele aşezate  pe  rafturile din frigider.

frigider 2

Partea cea mai interesantă  la toata această  poveste o constituie faptul că  tata a reuşit  să se înscrie într-o campanie a celor de la Moment, în care în  urma  cumpărării oricăror  produse din gama Moment  în valoare de minim 50 de lei  au posibilitatea de a  câștiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro. Oficial CampaniaMoment s-a deschis pe 15 iulie 2015 si este valabila pana pe 15 septembrie 2015 .  aceasta  oferindu-le  tuturor celor care au nevoie de produsele lor,  posibilitatea de a  se inscrie in competitie prin intermediul bonului fiscal obtinut in urma achizitionarii produdelor Moment in valoare de 50 de lei.

frigider 5

Dacă ar fi să fac un rezumat la toate cele spune anterior aș putea spune că am câștigat de două ori … o dată că am  reparat raftu pentru frigider și nu a mai fost necesar să caut altul , iar pe de altă parte avem  șansa să câștigăm și un premiu în urma achiziționarii  produselor  Moment, cu alte cuvinte cum spune tot românul … am împușcat 2 iepuri dintr-o lovitură.

frigider 4

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns