Clipe de neuitat … a devenit major

În  urmă  cu o lună  jumătate  fratele meu  a împlinit 18 ani, un moment important pentru întreaga familie, nu  numai pentru Radu care  acum a devenit  major …  cu alte cuvinte din acel moment acesta  trebuie  să  își  asume  responsabilitatea  pentru  tot  ceea ce face, nu că nu ar fi făcut-o și până acum.Petrecerea a fost  un  mare success …. iar acest lucru  nu  îl  afirm  doar eu , ci și imaginile  și  filmulețe  din  timpul  petrecerii , ca să numai zic de invitați.  Unul  dintre  motivele reușitei  probabil ca a fost  tema petrecerii și anume   “ Noaptea de  Halloween” evenimentul fiind organizat exact  în  ziua de 31 octombrie.

tort 1

În ciuda faptului că am fost prinsă cu tot felul de activități, am reușit între timp să fac și poze dorind astfel să surprind momentele cele mai importante ale petrecerii care nu trebuies uitate niciodată. Dacă ar fi să enumăr primele poze au fost făcute  cu cu câteva clipe înainte de a sosi invitații .. un fel de întroducere la petrecere …  o petrecere mai special datorită temei alese.Imediat ce invitații au început să sosească am făcut poze nu fiecăruia în parte pentru că era foartedificil deoarece ei su sosit mereu însoțiți de câte cineva , fiind vorba numaide grupuri ce soseau unul după altul. Alte momente surprinse în timpul petrecerii au fost acelea când  prietenii frateleui meu au începu să se distreze … toată lumea fiind pe ringul de dans …  eu încercând să surprind fel  de  fel de momente .. în fucție de genul melodiei pe care aceștia dansau.

tort 2

Petrecerea lui Radu a fost oarecum împărțită în două … într-o parte , mai exact  pe terasă erau prietenii lui , iar  în altă parte a clădirii erau  rudele  care am preferat să îi ținem separate de tinerii , redându-le  acestora  libertatea  de a se destine așa cum  simt fără privirile altor  persoane. Având în vedere că petrecerea s-a desfășurat în 2 locuri mereu am fost nevoită să fiu într-o continuă mișcare pentru a surprinde imagini din ambele părți.

Unul  dintre  momentele  cele mai special ale  petrecerii  pe  care o să mi-l amintesc cu drag  este  cel de la 12 noaptea  când  am fost “delegată” să  îi aduc tortul  lui  Radu și  să  îi urez alături  de  toți invitații  încă  o dată “La Mulți Ani ! “. În această situație am fost salvată de  către  matușica nostră care  a  reușit să ne surprindă și de această dată a ceasta filmând momentul în care am reușit să îl surprind pe Radu cu tortul la care nu se aștepta … sau cel puțin nu spera să arate așa “trăsnit“ (având pe el degete, dovlecei, păianjeni, gândaci,etc.). După câteva zile de la petrecere am primit filmulețul despre care nu știam că există, acesta reușind să  readucă / renască în suflet meu cel putin aceleași sentimente / emotii pe care le-am simțit în acele clipe în care eram în fața lui Radu și  pe care  nu o să le pot uita niciodată.

tort

Acum că evenimentul a fost atât de recent reușesc să îmi amintesc cu exactitate toate momentele, însă nu se stie dacă după un an , doi , poate zece o să mai  fac acest lucru, însă pozele o să mă  “ vorbească“ astfel că momentele importante nu o să fie uitate sau pierdute niciodată . Dacă acest eveniment ar fi avut loc acu câțina ani în urmă prbabil că aveam parte de poze alb negru sau color dar poate fără film, însă astăzi le avem pe toate acestea dar într-o variant mai accesibilă… în format electronic, toate acestea datorită tehnologiei ce avansează de la o zi la alta. Tocmai de accea am scris acest articol la provocarea Joker Event Club, agenție de servicii filmare, fotografie, sonorizare și lumini, pentru evenimentul tău.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns