Cocktail cu gheaţă

Petrecerile au fost şi vor rămâne mereu cele mai frumoase, distractive  şi relaxante întâlniri între prieteni. Indiferent de tipul de petrecere pe care dorim să o organizăm (aniversare, botez, nuntă, petrecere privată,etc.), la baza tuturor stau o serie de ingrediente ce menţin atmosfera pe parcursul desfăşurării acesteia, astfel fiind necesare o serie de pregătiri before party, cum îmi place mie să le spun.

party

Atmosfera este detaliul ce atrage atenţia oricărui invitat, spatiul unde o să se desfășoare petrecerea, decoraţiunile folosite (în conformitate cu tema acesteia), modul de primire a invitaţilor, dar şi integrarea lor în atmosferă (eventual invitaţii pot fi anunţaţi anterior de faptul că petrecerea va avea o anumită tematică). Data petrecerii, numărul invitaţilor, respectiv bugetul de care dispui fac parte de asemenea din partea de organizare, detalii pe care trebuie să le ai în vedere încă din momentul în care te gândeşti să sărbătoreşti.

Muzica, mâncarea şi băutura constituie alte trei ingredientea a unei petreceri, pe lângă partea de organizare, fiind după părerea mea principalele conditii de bază a tuturor party-urilor, indiferent de invitati, tipul sau locul în care aceastea se desfăşoară.Înainte de a pregăti muzica, mâncarea şi băutura pentru petrecere, primul lucru pe care îl ai de făcut este identificarea invitaţilor, respectiv preferinţele acestora. Muzica în viaţa de zi cu zi  is all around us, iar la o petrecere e o necesitate, un ingredient principal pentru a avea succes. Mulţumirea tuturor invitaţilor presupune pregătirea unui playlist cu muzică diversificată, dar şi identificarea unui DJ care să ştie să creeze şi să menţină  ritmul petrecerii.

partyu

Amenajarea într-un colţ al încăperii, unde se desfăşoara petrecerea, a  unui bufet suedez  cu mâncare, şi a unui  minibar cu băuturi, este tradiţie ce se păstreză încă din cele mai vechi timpuri, în cadrul petrecerilor romanilor. Meniul mâncărurilor şi băuturilor trebuie să fie unul simplu, dar diversificat, astfel reusind să mulţumească toţi invitatii, care de cele mai multe ori au gusturi diferite.

party f

Minibarul trebuie să conţină tot felulde  băuturi, fresh-uri, energizante, cocktail-luri, bere, dar şi câteva sticle de tărie, dintre care să nu lipsească gheaţa şi WhiskyBallantines, acestea din urmă fiind vedetele oricărei petreceri în această vară.  Produs și îmbuteliat în Scoția, Ballantine’s Brasil, a fost creat special pentru acele cocktail-uri lejere de vară,  recomandările sezonului fiind cocktail-ulurile Highland Samba (whisky-ul scoţian se mixează cu limonadă şi se serveşte cu gheaţă şi două felii proaspete de lime ), respectiv Glen Rio (Ballantine’s Brasil şi suc de mere).

partuh

Supriza cu care mai vine Ballantine’s Brasil în această vară o constituie Campania Brasil Shake, prin intermediul căreia  8 party starterii pot face o vizită în distileria Ballantine’s din Scoţia, doar dacă sunt curajoşi să danseze în paşi de samba şi să înscrie codurile unice de pe sticlele Ballantine’s Brasilpe site-ulcampaniei – www.brasilshake.ro . Şansele de câştig  pot fi mai mari dacă paricipanţii sunt creati şi răspund provocărilor  BrasilShake, realizând astfel :

  1. clipuri video cu gaşca dansând în ritmul #BrasilShake ;
  2. filmuleţe cu prietenii care prepară un cocktail special cu Ballantine’s Brasil ;
  3. recitând toasturi îmbibate cu cuvinte-cheie pentru distracţie.

Spiritul de fiesta îi umăreşte pretutindeni pe iubitorii de party-uri urbane, oferindu-le acestora indiferet că se află într-un club sau magazine, posibilitatea de a câştiga kit-uri de petrecere şi premii instant pe toată perioada campaniei,  iunie-august 2016.

partyyy

Revenind la ale noastre, încă din cele mai vechi timpuri petrecerile  fastuoase, pe lângă muzică şi băutură, implicau şi mâncare, o tradiţie care se păstrează şi care are la bază un meniu îndestulător, dar şi variat pentru toate gusturile invitaţilor, din la care să nu lipsească prajiturele şi sărătele, toate acestea în conformitatete cu tema petrecerii. Mâncarea din belsug, băutura la discreţie şi muzica de bun gust trebuie să întreţină o petrecere de success, dar totuşi pentru orice eventualitate trebuie avute în vedere şi o serie de surprize / activităţi  care să anime petrecerea şi care să se dezvolte spontan în funcţie de ceea ce îşi doresc invitaţii.

party

Important până la urmă este ca invitaţii să se distreze, iar în ceea ce priveşte restul detaliilor, acestea de rezolvă de la sine. Interacţiunea gazdei cu invitaţii pe tot parcursul petrecerii, respectiv o bună organizare a acesteia (detaliile puse cap la cap înainte de a începe petrecerea), sunt aspecte de care trebuie să ţinem cont pentru a avea un succes total.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns