Curăţenia este pe primul loc

Astăzi, ori de câte ori vrem să evadăm din casă cu toţii obişnuim să mergem în cafenele sau cluburi, locuri publice unde avem posibilitatea de a petrece câteva ore în compania  prietenilor servind o cafea sau suc, în funcţie de preferinţele fiecărui persoane în parte.

index

Indiferent că vrem sau nu, atâta timp cât iesim din casă şi ajungem într-un loc public, mai mult ca sigur rămânem acolo câteva ore, având parte astfel de o pauză de relaxare, ceea ce a făcut ca aceste locuri să se modernizeze din ce în ce mai mult, în prezent găsind peste tot canapele şi fotolii de pe care uiţi să te mai ridici de cele mai multe ori.

Imediat ce frecventezi anumite locuri începi să cunoşti fel de fel de persoane, astfel ajungând să  îmi fac prieteni caţiva manageri de cafenele şi cluburi, de care m-am ataşat foarte repede şi de la care am aflat foarte multe informaţii despre afacerile pe care le manageriază. Una dintre nelămuririle mele legate de aceste locuri a fost cum reuşesc aceştia să păstreze aceste locuri mereu atât de curate, pe lângă modul în care îşi manageriază afacerile.

319

În primă fază ideea care mi-a trecut prin gând în timp ce i-am întrebat pe noii mei prieteni cum îşi păstrează în general mobilierul (tapiţeriile) curate, a fost aceea că au un mobilier de schimb, pe care îl înlocuiesc cu cel murdar, (pe rând) ori de câte ori este nevoie. Deşi de obicei reuşesc să am intuiţie şi să ghicec anumite detalii, de această dată nu am fost inspirată, cu toate că şi varianta mea părea a fi realistă, însă implica costuri mai mari în comparaţie cu metoda utilizată de noi mei prieteni.

Soluţia identificată de aceştia a fost aceia de a contacta o firmă ce are ca obiect de activitate curăţarea tuturor tipurilor de tapiţerii (canapele, fotolii,  mochete), o echipă ce poate rezolva „murdăriile” din cafenea /cuburi în perioada în care acestea sunt închise publicului. Dacă unele cafenele /cluburi sunt deschise noaptea, ziua având posibilitatea de a se face curăţenie, mare parte dintre aceste desfăşurându-şi activitatea ziua, acest lucru însemnând că doar pe perioada nopţii pot face curăţenie. În astfel de situaţii este foarte greu de identificat o firmă de curăţenie „nocturnă”, însă se pare că  astăzi găsim tot ce avem nevoie, dar trebuie doar să căutăm şi să identificăm persoana şi locul potrivit.

canapea

În ciuda faptului că există o diferenţă de preţuri în ceea ce priveşte curăţenia pe timpul nopţii, însemnând o  muncă în plus pentru angajaţii firmei, dar se pare că merită, cafeneau prietenilor mei arătând perfect, indiferent în orice moment ai merge să bei o cafea sau suc. Bonusul oferit echipei de curăţenie, pe lângă bănuţii oferiţi direct firmei de curăţenie, angajaţii acesteia  primesc bonus din partea cafenelei vouchere pe care aceştia le pot folosi lunar în cafenea (sau de către un alt membru al familiei acestora).

Cafeneaua prietenilor mei arată perfect mereu, ceea ce ma provocat şi pe mine să apelez la firma de curăţat tapiţerii recoandată de ei, dorindu-mi foarte mult ca  maşina şi casa să arate mereu curate fără a fi nevoie să muncesc ore în şir la curăţarea acestora, ori de câte ori musafirii sau membrii familiei îşi fac de cap.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns