Danco Vision a devenit ajutorul lui Moș Crăciun

În  ultima  perioadă de timp printre noile mele pasiuni se regăseşte scrisul (pe blog) şi achiziţionatul a fel de fel de cărţi ce reuşesc să îmi atragă atenţia și care cred că merită citite, bineînțeles numai după  mă informez în  amănunt despre ea.Acum  mai  bine de un an, la îndemnul  unei  bune  prietene, Irina, mi-am făcut un blog pe care am început încetul cu încetul să  postez diferite articole, pe diverse teme, care mi se păreau interesante.și care au reușit să atragă atenția și prietenilor mei . Încetul cu încetul am început  chiar să particip la diverse campanii  şi  concursuri care de cele mai multe ori mă  provoacă  să caut fel de fel de informaţii cu privire la subiectele articolului ce urmează a fi scris.

Computer Generated Image - World Wide Web.

Aseară, Irina ştiind că sunt mereu în cautare de noi provocări, mi-a trimis un link care ştia sigur ca o să mă determine  să scriu  un nou articol pentru blog. Astăzi, când internetul este cea mai  bună sursă de inspiraţie (dacă nu ar fi existat promovarea online poate că nimeni nu ar fi citit articolele mele), indiferent că vrem să ne informăm  sau  să  promovăm  un  anumit  subiect, nu ne rămane decât să profităm la maxim de aceată oportunitate.

Danco VIsion  este o agenţie din România ce se ocupă  de web design si marketing online pentru diferite companii ce au nevoie de publicitate şi  promovare online. Acum în prag de sărbatori când cu toţii  dorim să primim cadouri,  Danco Vision  oferă  1000 de euro persoanei ce reuşeste  să realizeze  o campanie publicitară  originală  pentru mediul online – prin intermediul căreia să își promoveze propria afacere.

online 2 JPG

Deținătorul reclamei ce va fi considerată a fi cea mai creativă va fi recompensat de către Danco Vision  cu o promovare online în  valoare de 1000 de euro pentru luna Ianuarie 2016!  Câştigătorul va  fi  ales în urma analizei făcută  de către  specialiştii  în  Marketing Online Danco Vision, însă nu trebuie uitat faptul că like-urile strânse de la prieteni o să constituie un avantaj. Acum, dacă ai o afacere și te consideri o persoană creativă și plină de inițiativă nu rata șansa de a-ți face cunoscută inițiativa și de a caștiga premiul oferit de agenția de web design.

Regulile jocului oferit de Danco Vision sunt simple :

  1. Ai posibilitatea şi  libertatea să  îţi  creezi  propria reclamă  pentru afacerea ta fără a avea restricţii ;
  2. Posteză ideea  ta printr-un  coment  pe  pagina de concurs  a agenţiei ;
  3. Dă un share  şi  aştepţă  ca prietenii  să  te  voteze ( în timp ce tu ai început déjà să  îţi promovezi  reclama  prin intermediul celor de la Danco Vision) .

blog 2

Acum, încă o dată am reușit să mă revolt că nu am reușit să îmi duc la bun sfârșit unul dintre visele copilăriei mele , anume să îmi fac propria afacere ( o cofetărie ce are la bază produse tradiționale). Astfel  aș fi avut și eu posibilitatea de a participa la Campania de promovare a celor de la Danco Vision și poate chiar să câștig marele premiu, mai ales acum în apropierea venirii lui Moș Crăciun.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns