De griji am scăpat

Hmm .. aștept cu nerăbdare ziua reducerilor de Black Friday, dar să vă spun și de ce. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași reprezi și eu trebuie să achziționez cadouri pentru toți cei dragi. Prima investiție pe care am să o fac va fi pentru cele mai importante femei din viața mea datorită faptului că îmi este cel mai greu să mă decid ce cadou le-aș putea cumpăra.

perle-5

Identificarea unui cadou perfect dintotdeauna pentru mine a fost o adevărată aventură, dar de această dată se pare că am găsit soluția. Cum mai toată ziua sunt cu ochii în laptop sau telefonîntâmplător am descoperit LaFemmeCoquette.ro, un magazin online ce comercilizează o gamă variată de bijuterii. Cerceii, inelele, brățările și colierele lucrate minuțios și decorate cu pietre prețioase sau semiprețioase mi-au făcut cu ochiul,  ținându-mă câteva minute bune pe site pentru a le vizualiza pe toate.

În timp ce ochii mei admirau acele minunate bijuterii, întămplător au descoperit și o informație pe care eu am considerat-o salvarea mea. LaFemmeCoquette.ro pregătește o perioadă de reduceri bijuterii din argint, cu alte cuvinte o campanie de Black Friday care se desfășoară în perioada 18.11 -30.11.2016. Wow …. era cea mai bună veste pe care o puteam primi în acel moment.

perle-7

Imediat ce am văzut informarea, am început să cercetez site-ul cu  maximă atenție, să văd de pot achiziționa de aici pentru fetele mele. În doar câteva minute m-am decis asupra bijuteriiler pe care urmează să le urmăresc în perioada campaniei de Black Friday, organizată de LaFemmeCoquette.ro.

Bunicile mele sunt două persoane speciale în viața mea, motiv pentru care am decis ca pentru fiecare dintre ele să cumpăr câte o Brățară din pierle naturale și un Colier din perle roz și argint, de care cu siguranță vor fi încântate. Pălăriile și costumele din dantelă și in pe care le îmbracă bunicile mele la ocazii speciale, se vor asorta perfect cu accesoriile brandului La Femme Coquette.

perle

 Colierele și brățările sunt accesorii pe care mama le poartă mereu, motiv pentru care în magazinul online am reușit să identific un Colier simplu, cu buchet perle albe și negre și o Brățară din argint și perle albe, care cu siguranță vor fi pe placul ei. Accesoriile marca La Femme Coquette vor veni în completarea ținutelor mamei, care mereu sunt pline de elegantă și finețe.

perle-1

În principiu mă gândeam să îi cumpăr o broșă, însă m-am gândit că prietenei fratelui mei și surorii sale li s-ar potrivi mult mai bine acest accesoriu. Broșa Camee argint și sidef alb, respectiv Broșa Camee din argint cu marcasite ar fi cele mai potrivite cadouri pe care le-aș putea oferi fetelor.

perle-3

Oportunitatea de a achiziționa din cele 300 de produse reduse, unele dintre ele, până la 40%, mă provoacă să îmi caut și eu un cadou, că tot am reușit să economisesc niște bănuți cu ocazia campaniei de Black Friday, organizată de LaFemmeCoquette.ro.

 

Ehe …. și uite așa am ajuns în secțiunea promoții, unde am găsit reduceri cercei, partea care mă interesantă pe mine, că reduceri erau și la brățării, inele sau pandative. Normal că din nenumăratele modele Cerceii din argint flori de topaz au fost cei care mi-au furat privirea și pe care o să o comand înainte de Black Friday, că pentru acele zile de campanie am altă listă de cumpărături. Cerceii achiziționați alături de brațara si colierul pe care sper să mi le cumpăr de Black Friday o să le port în seara de Revelion, pentru care între timp mi-am achiziționat o super rochie.

perle-4

Dacă peste LaFemmeCoquette.ro am dat, cadouri pentru sărbători am identificat, iar de mare parte din griji am scăpat.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns