Eu mă îmbrac cu ce îmi stă bine …. dar tu ???

Fiecare persoană îşi crează propriul stil vestimentar ,în funcţie de personalitatea şi aspectul fizic , pentru că de cele mai multe ori nu toate tipurile de haine ne avantajează. Tocmai de aceea mereu trebuie să existe o concordanţă între stilul pe care dorim să îl adoptăm ţi felul în care arată şi se asează pe noi.

haine
Identificarea propriului nostru stil vestimentar presupune o adevarată provocare pentru mai toate femeile, acestea având posibilitatea de a îmbrăca ceea ce îi place şi ce o reprezintă. Fiecare persoană are libertatea de a-şi crea propriul stil vestimentar , acesta reprezentând de fapt modul de prezentare în faţă celorlalţi.Se poate vorbi de un stil al nostru atunci când acesta reuseşte să ne facă să ne simtim confortabil în pielea noastră.
În ceea ce priveşte stilul meu de îmbracăminte aş putea spune ca este o combinaţie între casual şi elegant. Mereu am fost adepta blugilor , cămăsilor şi vestuţelor . În ceea ce priveşte accesoriile nu sunt omare fană a acestora , deşi ştiu ca un accesoriu poate oferi unei ţinute mai multa originalitate , însă îmi este foarte greu să le „combin”.
Dacă în trecut , în tineretile mele eram adepta hainelor închise la culoare sau albe, în ultima perioada , mai toate hainele pe care mi le-am cumpărat sunt colorate, dulapul putând fi confundat cu un curcubeu ….. :).

haine 2
De cele mai multe ori haine la modă nu avantajează, tocmai de aceea în general, prefer să mă îmbrac cu haine în care să mă simt confortabil şi care mă fac să arăt bine. Poate că greşesc, însă sunt de parerea că adevarata frumuseţe a unei persoane nu se află neapărat în hainele cu care alege să le îmbrace , ci prin felul său de a fi şi de a colabora cu cei din jurul său.Prefer să mă îmbrac în haine comode,combinaţii simple şi materiale din fibre naturale în care să mă simti bine. În ciuda faptului că jobul mă obligă într-o oarecare măsură să mă îmbrac elegant, totuşi încerc pe cât posibil să depasesc această barieră şi să fac o super combinaţie între stilul sport ce mi potriveşte cel mai bine şi cel elegant.

hhhhh
O soluţie în identificarea unui stil vestimentar propriu şi unicat îl constituie după parerea mea , hainele handmade. Toate acestea produse handmade sunt lucrate manual , fiecare dintre noi având posibilitatea de a-şi lasa amprenta asupra lor.Gama de produse handmade este mereu asociată cu produse precum haine, bijuterii , genţi , ochelari dar şi alte accesorii ce sunt produse originale, de cele mai multe ori unicate şi care mereu vin cu ceva nou faţă de cele pe care le putem achizitiona din magazine.
Produsele handmade redau possibilitatea oricui să îşi creeze propriile haine şi accesorii , dar şi de si le personaliza. În ultima perioadă am început să îmi personalizez singura haine care “numai sunt în pas cu moda “ aplicând diverse mărgeluţe, floricele etc. Îmi plac hainele reinventate pentru simplu motiv că reuşesc să mă diferenţieze de ceilalţi din jur.Un alt motiv pentru care am început să îmi modific hainele este acela că am foarte multe haine care nu se mai încadrează în standardele modei de astăzi şi sincer unele dintre ele îmi sunt atât de dragi încât prefer să le fac mici modificari pentru a le putea reutilize.

Fiecare sezon , an aduce dupa sine noi tendinţe în materie de îmbrăcaminte, însă acest lucuru nu înseamnă că mereu trebuie să ne cumparăm haine noi , iar pe cele vechi sa le aruncăm . Dacă noile tendinţe constituie unele avantaje pentru mine cu siguranţă voi merge la shopping , dar dacă nu de ce să arunc banii în vânt pe haine, pe care mai mult ca sigur nu le voi purta niciodată ????

haine r
De asemenea ,consider că atunci când doreşti să îţi creezi propriul stil vestimentar trebuie să ai în vedere mai multe aspecte, indiferent ca eşti o persoană nonconformistă care nu ţine cont de părerile celorlalţi din jur.
Din punctul meu de vedere orice persoană trebuie să ţină cont de mai multe aspecte atunci când doreţte să îşi “croiască” propriul stilul vestimentar. Orice femeie este frumoasa prin felul ei de a fi , dar sunt şi momentă în care trebuie să ţinem cont de o serie de reguli în ceea ce priveţte îmbracămintea . Mereu trebuie să avem în vedere faptul că îmbracamintea pe care o purtăm trebuie să accentuieze trăsăturile frumoase şi imaginea pe care dorim să o creem celorlalţi din jur despre noi .

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns