GiftIdea, din nou alături de cei dragi

Încă de când eram copil aveam o plăcere deosebită de a primi cadouri, în special dulciuri. Spre fericirea și norocul meu, se pare că nu era zi în care să nu primesc ceva dulce, unul dintre motive fiind acela că casa bunicilor mei era mereu „invadată” de oameni, bunicii mei fiind persoane respectate și cunsocute în sătucul în care stau.Îmi aduc aminte și acum cu mare drag că întotdeauna în preajma sărbătorilor de iarna primeam aât de multe dulciu, încăt când venea cineva în vizită la noi mă transformam într-o gazdă perfectă și îi serveam mereu din ceea ce primeam.

cadou-4

Repercursiunile copilăriei se pare că se răsfrâng asupra mea, una dintre explicații fiind aceea că mereu în preajma sărbătorilor de iarnă sunt „obsedată” de a căuta și achiziționa pachete cadou de Moș Nicolae . Cu siguranță acesta este și motivul pentru care la serviciu am fost delegată să mă ocup de acele cadouri pentru copiii angajaților. Ideea de a umbla după cadouri de Crăciun pentru copii angajaților ma încântat enorm, fiind un domeniu la care mă pricep de minune.

În primul rând am activitate, trebuie să fac mișcare pentru a identifica toate acele pachete dulciuri Crăciun și cutii cadouri pentru copii care să corespundă standardelor mele. Cum ziceam, căutările au început, îns nu reușeam să găsesc ceea ce căutam de fapt, cadouri pentru copiii salariaților. Intrasem în panică, motiv pentru care după ce am fost dejamăgită de cele identificate prin oraș, am apelat la un prieten foarte bun și care nu ma dezamăgit niciodată, și anume google.

cadou

     Cadouri de Mos Nicolae pentru copii

 

Logic, soluția la problema mea a fost găsită și de această dată, direcționându-mă către o pagină plină de magazine online ce comercializează cadouri pentru copii băieți și fete, dar și coșuri cadou pentru angajați Se pare că am avut noroc și am împușcat doi iepuri dintr-o lovitură. Deși nu am fost delegată, să cumpăr doar cadouri pentru copii mici, GiftIdea mi-a oferit și o altă variantă, aceea a achiziționa coșuri cadou pentru colaboratori și angajați, dacă varianta va fi acceptată de șefii mei. Propunerea mea va ajunge la conducere și dacă aceasta va accepta eu voi fi foarte încăntată și voi accepta cu mare drag, cum am accepat-o și pe cea de a cumpăra cadouri pentru copiii angajaților.

Identificarea și achiziționarea de cadouri oferite copiilor angajaților a fost  misiune cu un happy end, dar acum să văd dacă și propunerea mea pentru acele cadouri pentru angajați și colaboratori va fi acceptată. Ideea de bază de care am să mă să plec pentru a-mi susține ideea va fi aceea că deși copiii vor primi un cadou numai al lor, GiftIdea îi va susține în continuare și pe aceștia, în cadoul părinților regăsindu-se și produse dedicate acestora. Decembrie este o lună dedicată în special cadourilor și copiilor,  ce începe cu deci cu oportunitatea de a le oferim părinților cadouri de Moș Nicolae pentru copii, aceștia bucurându-se de două ori, o dată singuri de cadoul dedicat numai  lor  și altă dată alături de părinți.

cadou-1

Pachete cadou de Mos                Nicolae

Ideea ce mi-a trecut prin gând în timp ce tot căutam cadouri pentru firmă a fost aceea de a-mi face fericiți și prietenii și copii acestora. Comandarea unor coșuri de produse de la GiftIdea va aduce numai zâmbete pe fața prietenilor mei, inclusiv a copiilor acestora. Varianta care mă bucură cel mai tare este aceea că avut posibilitatea de achiziționa cadouri într-un timp foarte scurt și cât se poate de utile și plăcute aș zice eu.

Cadouri de la GiftIdea am cumpărat, pe copii i-am împăcat, iar pe părinți i-am bucurat !!!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns