Îmi doresc să devin Blogger Vegeta

În urmă cu câteva luni, la îndemnul unei bune prietene, Irina , mi-am faăcut un blog unde am început să postez diverse articole. Inițial toată această aventură mi s-a părut o joacă , însă acum numai sunt de aceiași părere. După primele două articole postate  am văzut de fapt ce înseamnă “viață  de blogger “ cu adevărat. Fiecare articol în parte  mi-a demonstrate faptul că blogul meu este vizitat , ba chiar am fost uimită când au început să își facă apariția și primele comentarii ( în mare parte de personae din afara țării).

vegeta vvv

Până acum am participat la câteva competiții , am câștigat și ceva cadouri ,toate acestea redându-mi încrederea și curajul de care aveam nevoie, acum  la început de drum. De altfel , as putea spune că fiecare campanie la care particip este o adevărată provocare pentru mine ,ca și aceasta de asemenea. Niciodată nu aș fi crezut că bloggul meu poate avea atâția  vizitatori , unii dintre aceștia lasându-și amprenta și anume prin intermediul cometariilor lăsate la articole.Posibilitatea de a deveni  Blogger Oficial Vegeta reprezintă pentru mine o adevărată  provocare, având în vedere faptul că sunt un debutant  în acest domeniu a blogging-ului, însă toate au un început până la urmă.

Podravka Vegeta

Primele imagini  care și-a făcut apariția în mintea mea când am citit provocarea campaniei Vegeta , au fost mâncărurile preparate de bunica mea , atunci când eram copil. Îmi aduc aminte cu mare drag și acum momentele în care mă aștepta bunica cu masa pusă, de fiecare dată când veneam de la joacă . Toate preparatele pregătite de bunica aveau gust datorită  “picăturilor de  dragoste “ adăugate în fiecare  mâncare în parte , dar și datorită  condimentelor  Vegeta. Îmi aduc și acum aminte cu drag că de câte ori mergeam cu bunica în târg ,la cumpărături, bunica meregea mereu la alimentară pentru a-mi cumpăra dulciuri , dar și nelipsita Vegeta ce nu dispărea niciodată din preparatele gătite de ea.

Dar să revenim la provocarea noastră….

Viața de blogger poate fi comparată cu cea a unui bucătar și afirm acest lucru pentru că am în minte nenumărate argumente care îmi  confirmă  acest lucru. Dar care ar fi acestea ???  Calitatea de bucătar și blogger nu apare așa peste noapte asemenea unei persoane care a devenit bogată pentru că  a câștigat la loto. Experiența și mult ,mult exercițiu te pot transforma într-un adevărat bucătar , respectiv blogger

Bloggerul , asemenea bucătarului trebuie să  exerseze foarte mult pentru a avea un adevărat success. Până acum nu am cunoscut nici o persoană de acest gen care să fie expert în aceste două domenii fără trudă și multă munca. Din punctual meu de vedere imaginația și talentul sunt două calități necesare pentru a deveni un adevărat bucătar sau blogger.

Ce înseamnă să fii Blogger Oficial Vegetavegeta dd

Hmmm … mi-ar plăcea foarte mult să devin blogger oficial Vegeta pentru că în primul rând ar fi o adevărată provocare pentru mine, așa la început de drum. Indiferent că esti un blogger cu experiență, sau  un novice (asemenea mie) oportunitatea  celor de la  Vegeta nu poate fi decât în avantajul nostru .Posibilitatea  oferită de cei de la Vegeta nu ne poate crea decât avantaje , ba chiar am să enumăr câteva pentru a-mi susține idea.  Primul lucru care îmi trece prin minte este faptul că odată cu această ocazie avem posibilitatea să ne facem cunoscuți în această lume  a blogging-ului , având de asemenea oportunitatea să ne creeăm chiar și  o rețea de prieteni online.

În toată această perioadă în care voi fi Blogger Oficial Vegeta  voi avea posibilitatea să colaborez cu renumiți bucătari de la care o să încerc  aflu secrete  “ dintre ale bucătăriei “, pentru că acum în ultima perioada mi-am descoperit o nouă pasiune, și anume gătitul. Mai nou acum , când am ceva timp la dispoziție intru în bucătărie și mai încerc /  “ experimentez“ fel și fel de rețete  găsite pe internet. De menționat că faptul că în toate rețetele pe care le pregăresc  agaug un pic de Vegeta (în funcție de produsul preparat) și câte un strop de dragoste.Un alt avantaj ar fi acela că aș avea posibilitatea “  să mă strecor “ în bucătaria celor de la Vegeta unde aș avea ocazia să vad cum se prepară toate aceste condimente , iar prin intermediul blogului le-aș putea împărtăși și celorlați cititori.

vegeta n (1)

Dacăo să am un pic de noroc ,și o să devin un blogger Vegeta aș avea practic ocazia să promovez produsele Vegeta , care mi-au încântat copilăria și i-au oferit bunicii mele posibilitatea realizării unor rețete minunate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns