Îmi doresc şi eu un astfel de telefon

Draga Stefan ,
Stiu că în ultima perioadă nu am mai ţinut legatura atât de strânsă ca în perioada copilariei şi nu numai reuşim să ne povestim cele intamplate , tocmai de accea am ales să îţi scriu acest mail. Un motiv în plus îl constituie noua descoperirepe care am făcut-o în materie de telefoane , care ştiu cu siguranţă ca este o veche pasiune a ta . De asemenea, aş vrea să ştiu ce mai faci , cu ce îţi mai ocupi timpul …. din câte ştiu eşti mereu pe drumuri , dar nu contează , poate drumurile noastre se vor întâlni din nou într-un punct.
La începutul anului , când toata lumea era într-o continuă căutare a cadoului perfect pentru zilele de 1 si 8 martie , Samsung a lansat două telefoane Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge. Lansarea nouluilor telefoane a celor de la Samsung a coincis perfect cu dorinţa tatei de a-i cumpara un cadou mamei pentru ziua de 8 martie. În ciudat faptului că este doar un “simplu telefon”, noile produse lansate de cei la Samsung se pare că “aduc utilizatorilor tehnologii mobile inovatoare şi setează noi standarde în industrie” .

samsung s623JPG
Jobul mamei mele este unu care o ţine mereu in “actiune” , deoarece ca si boker de asigurări telefonul şi mail-ul trebuie să îţi fie mereu aproape. Noul Galaxy S6 edge îi oferă mamei posibilitatea să stea mereu conectată la internet , să îţi citeasca mail-urile şi să faco oferte RCA. Procesorul de inaltă generaţie (tehnologie 14nm pe platform de 64 biţi) şi memoria LPDDR4 şi UFS 2.0 îi oferă performanţă , viteză şi consum redus de energie .

samsung s624JPG
Design-ul modern şi ecramul Quad HD Super AMOLED de 5,1 inci oferă, de asemenea posibilitatea unei vizualizării a continutului digital , chiar şi în lumina soarelui, datorită vizibilităţii îmbunatăţite a ecranului (600cd/mm).
Telefoanul Galaxy S6 edge i-a oferit mamei mele posibilitatea surprinderii celor mai importante momente de la petrecerea tatalui meu , datorită obietivelor F1.9 , dar şi senzorilor de înaltă rezoluţie de pe camera frontală (5 MP ) şi cea principală (16 MP). Claritatea şi luminozitatea fotografiilor se datorează funcţiilor Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) şi IR Detect White Balance.

samsung s62
Un super avantaj al noilor telefoane Samsung il constituie posibilitatea încărcării wireless , datorită tehnologiilor integrate certificate WPC şi PMA ce le face compatibile cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil pe piaţă certificat cu standardele WPC şi PMA. Deci , dacă pleci în vacanţă şi ţi-ai uitat încărcatorul acasa , nu rişti să rămâi fără baterie.
Dacă vrei să afli mai multe şi să vezi cu ochii tai tot ce ţi-am povestit în aceste puţine rânduri, te astept cu mare drag pe la mine . Telefonul este o adevarata “comoara” şi înlocuieşte perfect un laptop sau o tabletă. Având în vedere că esti mai tot timpul pe drumuri ….acest tefon îţi va fi un “prieten” de nadejde.
Abia astept un replay de la tine !!!
Cu drag,
Dianasamsung s625JPG

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns