Îmi plac provocările

În ciuda faptului ca nu sunt sigură dacă este o calitate sau nu , mereu am avut tendința de a mă implica în tot felul de activități, de obicei fiind constientă de faptul că am să reusesc să duc la bun sfârsit ceea ce am început.Întotdeauna am fost genul de persoană care s-a implicat în treburile casnice, astfel că mereu am fost în preajma mamei de la care am învațat foarte multe lucruri în ceea ce privește activitațile ce se desfășoară în și pe lângă casă.

mobilier 1

În primavară părinții mei au decis să facă unele modificări în casă, de această dată baia fiind spațiul ce necesita unele modificări, astfel că am avut pentru prima dată ocazia să îmi exersez „talentul” în arta decorării, părinții mei oferindu-mi oportunitatea de a reorganiza baia. Dacă de partea montării și amenajării decorațiunilor necesare băii s-a ocupat tata, de alegerea obiectelor sanitare și a mobilierului m-am ocupat eu, aceștia se pare având încredere în gusturile mele.

Partea cea mai dificilă parte a fost alegerea unei culori a mobilierului și obiectelor sanitare, care să fie pe placul tuturor membrilor familiei dar și mie, dar dacă ar fi fost după preferințele mele Întotdeauna baia ar fi arătat ca un curcubeu, fiindu-mi foarte greu să mă orientez asupra unei singure culori, astfel că misiunea de a mă hotără asupra unei culori a fost dificilă pentru mine, fiind o personă foarte colorată în ultima vreme. Culorile sau mai bine spus nonculorile alb, negru, dar și o combinație a acestora, gri.

mobilier

În ciuda faptului că mai tot timpul sunt ocupată și nu prea am timp să „hoinăresc”prin magazine, am preferat să apelez la internet pentru a alege un mobilier baie dintr-un magazin on-line, astfel având posibilitatea si de a-mi face o imagine de ansamblu într-un timp foarte scurt în timp ce stăteam în fața laptopului.

În numai câteva ore am reușit să i-au o decizie de care astăzi sunt mândră și nu numai eu, ci și ceilalți membri ai familiei, ba chiar au fost încântați că am reușit să cupmăr mobilierul pentru baie (lavoar, oglindă, dulap așezat și suspendat,etc) fără să îi plimb ore în șir prin magazine, fiind o persoană care se hotărăște greu în cazul unei astfel de investiții, de durată aș putea spune.

mobilier 2

Avantajul cel mai mare a fost acela că în numai câteva zile mobilierul pentru baie a ajuns acasă fără a mai fi nevoiți să ne ocupăm noi de transport, așa cum făceam de obicei. Tehnologia astăzi este punctul nostru de sprijin datorită faptului că avem posibilitatea de a achiziționa fel de fel de lucruri doar cu ajutorul unor clik-uri.

Dacă până în prezent nu am fost adepta cumpărăturilor on-line, datorită promptitunii și nenumăratelor avantaje de care am beneficiat în urma achiziționării mobilierului de baie, cu sigurață am să mai profit de  această oportunitate și dățile viitoare când o să am nevoie să îmi redecorez apartamentul.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns