În acţiune 24 de h din 24, 7 zile din 7

În ultima perioadă am ajuns la concluzia că viaţa e atât de scurtă, astfel că trebuie să profit la maxim de ea şi să mă răsfăţ ori de câte ori am ocazia. Soluţia la ca am ajuns a fost aceea ca în fiecare lună, după ce i-au salariul să îmi cumpăr un lucru de care am nevoie şi pe care nu l-aş fi cumpărat fără să fie strictă nevoie de el.

flanco

Luna această în topul priorităţilor sunt o pereche de căşti şi un mouse pentru laptopul achiziţionat în urmă cu două luni. În ciuda faptului că aş fi avut nevoie de ele încă de atunci, am zic că e mai bine să le achiziţionez în timp, şi se pare că acum este momentul. În timp ce căutam în magazinele online oferte, am descoperit, întâmplător, noul serviciu de asistenţă telefonică #suportclienţinonstop a celor de la Flanco, pe care l-am şi testat să văd dacă cele spuse se şi confirmă.

Curiozitatea ma provocat să testez acest nou serviciu #suportclientinonstop şi de a vedea cum funcţionează, eventual să văd dacă se confirmă sau nu cele spuse. Am sunat la serviciul de asistență telefonică și în  33 de secunde am fost preluată de un operator, care mi-a oferit și un răspuns la nelămurirea mea cu privire la comandarea unui produs din magazinul Flanco. Deși era duminică după amiază, serviciul suportclientinonstop Flanco funcționa,, apelul fiind preluat în mai puțin de 40 secunde, conform campaniei derulate de #Flanco în această perioadă.

Flanco a lansat, de curând, un SUPORT CLIENȚI NON-STOP, cu alte cuvinte un serviciu de asistenţă telefonică, accesibil 24 de h din 24, 7 zile din 7, prin intermediul căruia îşi propune să răspundă în cel scurt timp posibil clienţilor săi. La capătul celălalt al firului va fi mereu un operator care să preia apelurile și să răspundă întrebărilor clinților, oferind în același timp toate informațiile de care aceștia au nevoie.

flancco

De-a lungul timpul am avut ocazia de a avea mai multe experințe neplăcute în ceea ce privește contactarea unui call center a diferitelor magazine ce oferă această oportunitate ( uneori fiind nevoită să asștept mai bine de 10 minute, până a fi preluată de un operator) , ceea ce ma și provocat de fapt să testez și această nouă oportunitate.Filmulețul confirmă cele spuse de mine anterior, tocmai de aceea am ales să scriu acest articol, recomandându-le și celor din jur să mă urmeze. Faptele unori spun mai mult decât 1000 de cuvinte.

În urma testării serviciului de call center a celor de la Flanco, de către bloggeri, aceştia au ajuns la următoarea concluzie:

flanco

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns