În vizită în magazinul SECOM®

Luna Martie este considerată o lună a cadourilor  și se pare că la mine s-a și  adeverit, și spun toate acestea pentru că  încă din primele zile ale acesteia, în urma primirii unui email de la BUZZStore am fost informată  că am fost aleasă  să particip la campania sustinuta de către SECOM® – Life-flo®.

Untitled

În urma confirmarii de participare, urmatorul pas pe care a trebuit să îl îndeplinesc a fost acela de a merge într-un magasin SECOM® din orasul meu pentru a beneficia de o evaluare gratuită  a tenului și părului meu, în acelasi timp și pentru  a valorifica voucherul în valoare de 250 de Ron primit, prin achizitionarea de produse Life-flo®.

Imediat ce am ajuns la magazin, unul dintre reprezentanții de acolo m-au îndrumat și sfătuit cu privire la produsele ce mi s-ar potrivi în functie de nevoile mele, ba chiar am avut posibilitatea de a le și încerca/testa  pentru a vedea care dintre acestea mi se potrivesc  mai bine. După mai bine de jumatate de oră, am reușit  să mă  horătărăsc cu privire la produsele ce îmi sunt de ajutor… asta datorita sfaturilor și îndrumarilor primite  de la reprezentantul din magazin.

12018725_10208868194647138_1721397886_o

Alături de produsele achizitionare pe baza voucherului , am mai primit și un kit de BUZZ ce  conține 10 cataloage de prezentare a produselor Life-flo® , 10 vouchere în valoare de  25 de lei discount la achiziționarea de produse din gama Life-flo® pentru prietenii mei, un Ghid de BUZZ și un cadou personalizat SECOM® – mai exact un bol ce îl pot utiliza în prepararea unor crème și uleiuri pentru obținerea unor măști pentru ten sau par.

Dacă până în prezent nu foloseam decât produse din gama suplimentelor alimentare SECOM® ,  începand de astăzi cu siguranță am să testez și celelalte game de produse care au reușit să mă suprindă într-un mod plăcut  în mare parte datorită produselor ce stau la baza acestora din urmă. Primul produs care mi-a atras atenția a fost Untul de cacao hidratant, Lotiunea pentru corp și mâini, cu efect antiaging și antioxidant, Serul cu scualan, extras din măsline, pentru un efect intens hidratant și emolient și nu în ultimul rând  Crema cu efect calmant și regenerator, pentru pielea sensibilă.

12837657_10208868195327155_1307975055_o

Alte produse pe care le-am testat și mi-au plăcut au fost balsamul de buze hidratant, cu efect calmant și reparator  și Uleiul de migdale cu efect iluminator și hidratant , produse care mi-au atras atenția și pe care cu siguranța am să le achiziționez în perioada imediat următoare. Imediat ce am să împart prietenelor mele cele 10 vouchere am să le povestesc pe scurt exeperiența mea din magazinul SECOM®, probabil că am să le fac și câteva recomandări , însă în special am să le recomand să asculte statul repezentantei din magazine , deoarece mie mi-a fost de mare ajutor.

Acum că stau și analizez cu atenție experianța mea în magazinul SECOM® , consider că în toate magazinele de acest gen ar trebui să fie o astfel de persoana, care pe mine ma ajutat enorm și spun asta cu cea mai mare sinceritate deoarece cu siguranță aș fi plecat din magazine cu o mulțime de produse care nu se potriveau neapărat tenului și părului meu.

12822698_10208868194327130_700350859_o

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns