Iţi mulţumim că l-ai ajutat pe Zolty !!!

Dacă  în primul articol am căutat un sponsor care să îl ajute pe Zolty , un blogger care dorea ca visul său să devină realitate – şi anume să vină în ajutorul celor nevoiaşi. De data aceasta  revin cu o altă rugaminte, dar nu înainte de a mulţumi tuturor pentru  sprijinul acordat lui Zolty.

carucior 2

ÎI multumim bloggerului Eugen ca s-a implicat în Campania de ajutorare a lui Zolty şi ca datorită articolului său Zolty a reuşit să  îşi realizeze visul.Toate acestea nu ar fi putut fi posibile fără  ajutorul delor  de la Grup media TVSat, cu sediul în Buzău (grup alcătuit din  televiziunea regională TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2).

tv

Vă recomand să intrati pe site-urile celor de la Televiziunea regional TV SudEst – http://www.tvsudest.ro/ sau a postului regional de radio Radio Boom – http://www.radioboom.ro/ pentru a afla mai multe detalii sau dacă pur şi simplu doriţi să ascultaţi un post de radio care se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Sponsorul nostrum , Grup media TVSat a venit în ajutorul nostru şi s-a oferit să cumpere bateriile necesare căruciorului electric pe care Zolty doreşte să îl dăruiască unei persoane ce are nevoie de el. Problema cu care ne confruntăm în acest moment este aceea că bateriile pentru cărucior se găsesc foarte greu , iar dacă cineva ne poate ajuta cu aceste informatii îi suntem recunoscători.Îndată ce caruciorul va fi complet acesta va pleca către persoana ce are nevoie de el , toate aceste lucruri realizându-se cu ajutorul celor de la Grup media TVSat , dar şi a bloggerului nostru Eugen.

Vă multumesc tuturor celor care aţi scris articole pentru al ajuta pe Zolty. Cu toţii aţi dat dovadă ca sunteţi oameni cu suflet mare şi e lucru mare în zilele noastre.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns