M-am înscris şi eu pe SuperBlog

În toamna anului 2008 a fost lansată Comunitatea  SuperBlog , cea mai longevivă  competiţie din blogosfera  romanească.  SuperBlog  organizează  competiţii ce se adresează  tuturor bloggerilor din România, iar condiţiile de înscriere nu sunt la fel de  “ pretenţioase” asemenea alor comunităţi.  Acest aspect mi se pare foarte important , deoarece majoritatea comunităţilor de acest fel cer în primul rând să  ai o vechime de minim un an în această lumea bloggingu-lui , în aceasta categorie a începătorilor incadrandu-mă şi eu.

Bloggerii  inscrişi în această comunitate au posibilitatea de a participa la toate competiţiile initiate de SuperBlog , fiecare având posibilitatea să se facă  cunoscut prin intermediul talentului său. Novice în aceestă  lumea a bloggingului, bineînteles că nu ştiam de existenşa  acestei  comunităţi. În urmă  cu câteva zile , o prietenă  foarte bună , Irina, mi-a trimis un link ce ma condus către Comunitatea  SuperBlog  şi mi-a sugerat să mă  înscriu pentru a putea participa la competiţii.

super blog

Zis şi făcut …. nu am stat deloc pe gânduri , imediat ce am văzut că am posibilitatea să mă înscriu am şi am început să completez formularul de înscriere. La început am fost un pic “speriată” de faptul ca nu voi fi “acceptată” dar am continuat să sper în continuare. Se pare ca afirmaţia “speranţa  moare  ultima“ este adevarată  pentru că se pare că am fost acceptată  şi am posibilitatea să particip la cea de a 10 competiţie  organizată  de comunitatea SuperBlog.

Ce îmi place la SuperBlog?

Comunitatea SuperBlog oferă  posibilitatea tuturor bloggerilor să se înscrie şi să participe la competiţiile iniţiate de aceasta, plecând de la premisa că talentul nu coincide cu experienţa . De asemenea , toţi bloggerii  înscrişi au posibilitatea de a participa la competiţia ce se desfaşoară  în această  lună. Comunitatea oferă  posibilitatea  participarii doar la unele probe iniţiate de acesta , participanţii având posibilitatea să  aleagă  la care dintre acestea participă şi la care nu.

Motivele  pentru care m-am hotărât să mă înscriu în comunitatea sunt  100 , dar cel mai mult şi mai mult mi-a  placut ca am posibilitatea  să particip la competiţii , având posibilitatea să vad cât de pregătită sunt şi eventual să învaţ .Totul a fost o provocare şi îi multumesc încă o dată prietenei mele Irina pentru că ma anunţat îndrumat să mă înscriu în aceată comunitate , deşi acum îi sunt oarecum “rivală”.

Îmi plac provocările itiţiate de Comunitatea SuperBlog şi sper să am posibilitatea să particip la toate probele  iniţiate de aceasta (timpul fiind cel mai mare duşman al meu).

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns