Ma provocat să îl cumpăr

Începutul de an 2016 aduce cu sine o nouă emisiune lansată în mediul online, #TESTAREA, a cărui realizator şi prezentator este binecunoscutul Marius Călugaru de la Blogatu.ro. În luna aprilie a acestui an s-a dat starul emisiunii, astfel că până astăzi au fost postate 6 emisiuni, în care au fost prezentate şi testate de către Marius cele mai noi apariţii din lumea IT.

telefon-4

În fiecare ediţie a emisiunii, Marius Călugaru prezintă informaţii legate de noutăţile apărute în mediul IT din ultima perioadă de timp. Testarea.ro este site-ul pe care Marius postează emisiunile, alături de care face şi un scurt rezumat a acesteia. Ediţiile  emisiunii poate fi urmărite pe Testarea.ro, alături de care realizatorul a postat pentru fiecare în parte o prezentare scrisă, în ideea că unele persoane preferă această variantă.

 

În cadrul emisiunilor #TESTAREA, Marius oferă informaţii succinte, dar utile despre noile produse apărute pe piaţă în domeniul IT, încercând să îi contureze noului produs o imagine cât mai obiectivă. Ideea care a stat la baza emisiunii a fost accea de a oferi informaţii pro şi contra (detalii tehnice, utilitate, preţ) despre un produs, ajutându-te astfel să luam decizia corectă de-al achiziţiona sau nu. Vizualizarea ultimei emisiuni Testarea#6, în care Marius Călugaru a prezentat 3 gadgeturi foarte interesante, atenţia mi-a atras-o Smartphon-ul Allview X3 Soul Pro, despre care am reuşit să aflu foarte multe detalii şi pe care aş dori să mi-l cumpăr cât mai curând.

telefon2

Metal, apă şi aer sunt cele 3 cuvinte magice ce descriu noul X3 SOUL PRO, un adevărat motiv de mândrie pentru Allview. Considerat cel mai de succes integrator la nivel de ţară, Allview a lansat la începutul anului 2016, telefonul ce este cunoscut în afara României ca Gionee Elife S8. Smartphon-ul Allview X3 Soul Pro este considerat unul dintre cele mai performante din gama Allview datorită design-ului unibody, a specificațiilor hardware de top, a sistemului de operare Android Marshmallow și a compatibiității cu rețelele LTG 4G. Metalul din care este fabricat şi geamul frontal rezistent curbat, poreclit  2.5D Corning Gorilla Glass 3 îi oferă smartphon-ului rezistența și un aspect interesant.

telefon

Fabricat din materiale premium, X3 SOUL PRO are un design atractiv și prezentabil, datorită grosimii de doar 7 mm și a greutății de doar 144 grame. Inovațiile și tehnologiile (4 GB memorie internă şi 64 GB spaţiu de stocare cu posibilitate de extindere prin folosirea unor carduri microSD, procesor Octa-Core Helio P10, ecran AMOLED Full-HD cu diagonală de 5.5 inci și o baterie nedetașabilă ce are o capacitate de 3000mAh) deținute de telefonul ce a fost prezentat la MWC2016, au fost testate prin intermediul celor mai exigente teste de performanță.

Telefonul se „laudă” la dublu, datorită faptului că poate fi folosit cu două cartele SIM, două camere foto (camera principală are un senzor de 16 Mp, diafragma de f/1.8, în timp ce cea frontală are o rezoluție de 8 MP). Aceste ultime caracteristici au stat la temelia motivului pentru care aș alege să îmi achiziționez acest telefon, fiindu-mi foarte util la serviciu. Utilizarea a două cartele îmi va oferi posibilitatea de a ține în telefon și cartela personală și cea de serviciu, fară a mai avea grija unul alt telefon.

telefon-1

Serviciul meu presupune şi o muncă de teren, rolul meu fiind acela de a monitoriza anumite lucrări (construcţia unor clădiri, asfaltare drumuri, etc), ceea ce înseamnă surprinderea unor imagine din diferite etape ale lucrarii. Deţinerea unui aparat foto în geană era una dintre obligaţiile mele, astfel că înlocuirea acestuia cu noul Allview X3 Soul Pro ar fi în favoarea mea. Smartphon-ul în această situaţie ar ţine locul a două telefoane (personal şi de serviciu) şi ar înlocui cu succes aparatul foto, deci clar că am motive suficient de pertinente de a-mi achiziţiona acest nou telefon, marca Allview.

Allview X3 Soul Pro de îmi voi lua, munca îmi voi ușura.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns