Mediul on-line ne promovează afacerea

În urmă cu mai bine de un an, mai bine spus de când am  intrat în „lumea scrisului și a bloggingului” am început să înțeleg  treptat ce înseamnă  mediul online și ce rol deține promovarea în acestă „lume viruală”. Săptămâna trecută, spre norocul meu am avut ocazia să particip la Conferința #Webbiz : „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”, bineînțeles datorită organizatorului evenimentului Mihail Bîrsan, toate acestea cu ajutorul social- media și promovării evenimentului în mediul online.

Untitled

Conferința # Webbiz a fost un  eveniment iniat de MB EVENT ce a fost găzduit de Camera de Comerț și Industrie Iași, scopul principal al acestuia  fiind acela de a ne învăța cum să ne dezvoltăm o afacere în mediul online, să creștem vânzările, să atragem clienți noi și să realizăm campanii de promovare de succes.

Evenimentul a fost format din trei secțiuni,  fiecare la rândul său a fost împărțită în secțiuni, seminarii, respectiv secțiuni active de business networking ce au fost susținute de specialiști cu notorietate, reprezentanți ai companiilor și agențiilor de top din industria online din Iași.

  • Secțiunea Start #WebBiz, care încorporează patru sesiuni: Strategii de succes în mediul online, Impact în online media, Comunicarea online, Brandul personal în online;

da

  • Secțiunea de seminarii interactive unde vor fi prezentate utilizarea tehnicilor, strategiilor, mecanismelor, campaniilor de succes în mediul online. Vor avea loc 12 seminarii interactive, în cadrul sesiunilor: Design web și E-commerce, SEO și Google Adwords, Social-Media, Content Marketing și Blogging, Strategie de business online;

da2

  • Două secțiuni active de business networking

da3

Conferința #WebBiz a fost organizată de MB Event alături de Bîrsan Mihail, organizatorul evenimentului de succes ce a reușit să aducă împreună manageri, anteprenori, freelanceri, bloggeri, respectiv repezentanti ai unor companii, asociații, instituții ce doresc să se  inițieze, promoveze, dezvolte și să își creeze campanii de succs în mediul online.

ff

Oare o să reușesc să pun în practică tot ce am învățat  în cadrul  Conferinței  #WebBiz ?

În cadrul Conferinței „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”  am  avut ocazia să aflu ce impact şi importanţă deţine mediul online asupra unei afaceri, diferența dintre traditional media și social –media, ce înseamnă să promovezi un produs un unicat și impactul pe care îl are într-o campanie în mediul online, ce înseamna de fapt e-Commerce în România în momentul de față, ce strategii de promovare ar trebui să folosească companiile pentru a funcționa, ce este un Website și rolul pe care îl deține, etc.

Untitled d

Deși în prezent nu dețin o afacere, deși am câteva planuri pe care încă  le păstrez  într-o cutie, mă gandesc că tot ceea ce am  învățat  la conferință mă ajută să o pot îndruma pe mama să se promoveze şi să se facă cunoscută ca  broker de asigurari. Prin intermediul mamei mele o să am ocazia să pun în practică ce am auzit la conferinţă, poate chiar am să reuşesc să o promovez în această lume virtuală, afacerea ei devenind în timp una de success.

Untitled

Conferința #WebBiz  a fost un eveniment complex de dezvoltare a afacerilor în mediul online desfășurat în Iași, ce a reușit să împărtășească reprezentanților mediului de afaceri  experiențe proprii a 14 specialiști de top din industria online. În numai 8 ore specialiștii companiilor și agențiilor de top din industria online ieşeană  au reușit să prezinte cele mai importante și utilizate instrumente necesare dezvoltării afacerilor în mediul online.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns