Mirela Retegan vine la Iași

 Iaşul, în data de 16 octombrie 2016 este gazda Campionatului Naţional de Joacă pentru Părinţi, eveniment ce a fost adus în capitala Moldovei de către Mirela Retegan, cunoscută ca Antreprenorul Părinţilor.

copii-2

Marele turneu ce ajunge la Iaşi  la jumătatea lunii octombrie, va avea loc în mai multe oraşe ale ţării, după cum urmează:

2 octombrie: București;

16 octombrie: Iași;

28 octombrie: Brașov;

5 noiembrie: Timișoara;

6 noiembrie: Cluj-Napoca;

19 noiembrie: Bacău;

20 noiembrie: Constanța.

Părinţii care îşi doresc să atragă atenţia copiilor lor fără a apela la comenzi şi ordine, se pot înscrie la Campionatul Național de joacă, un program ce îi va învăţa pe aceştia jocuri  să-i salveze din cele mai dificile sau plictisitoare situații. În cadrul celor trei ore de antrenament intensiv de joacă, Mirela îi va învăţa pe părinţi o parte din cele 200 de jocuri inventate de ea. Telefonul și tableta vor face parte din trecutul copiilor a căror părinți  vor învăța jocurile Mirelei, a căror autenticitatea este verificată prin experimentarea acestora în relaţia sa cu Maza, fetiţa sa.

copii

Deşi nu am copii, pot spune cu mândrie că fratele meu a crescut sub ochii mei şi recunosc că unori, deşi eram şi eu un copil nu reuşeam să îi distrag atenţia cu nimic. Tocmai de aceea tind să susţin afirmaţia „joaca este limbajul iubirii dintre părinți și copii” plecând de la ideea că dacă nu presori un pic de dragoste peste acele clipe petrecute alătuiri de copilul tău, ceea ce faci nu va avea nici un efect asupra lui.

După cele trei ore petrecute în compania Mirelei Retegan, părinţii vor pleca acasă cu un pachet de cunoştiţe acumulate care vor putea fi puse în practică şi acasă alăruri de copilaşi prin intermediul caietului de jocuri şi CD-ului cu jocuri de jucat în trafic, ediţie limitată.

Reacțiile părinților care s-au întâlnit cu Mirela fac cât toate cuvintele mele prezentate în textul de mai sus:

copil

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns