Neatenţia se pedepseşte

În urmă cu doi ani am fost nevoită să plec la Cluj, unde am stat aproximativ o săptămână, fapt ce m-a determinat să îmi achiziţionez o tabletă care să înlocuiască laptopol care mi-ar fi fost foarte greu să îl iau cu mine din pricina mărimii. Imediat ce m-am decis să îmi achiziţionez o tabletă, am dat un serch pe google şi în numai câteva minute am reuşit să identific exact ceea ce îmi trebuia şi numai în două zile a venit un curier şi mi-a adus acasă tableta comandată de pe un magazin online.

wow4

Următoarea zi am plecat la Cluj cu un super bagaj ce nu mi-ar fi permis şi tranportarea laptopului , nemaiavând spaţiu decât în geantă, unde am reuşit să pun tableta, aceasta probabil împrietenându-se cu portofelul, rujul şi ce mai aveam eu prin geantă în acele momente. Călătoria către Cluj a durat câteva ore bune, datorită faptului că am ales să plec cu trenul, astfel traversând jumătate de Românie.

Drumul către Cluj fiind foarte lung, am avut ocazia să stau ore în şir cu cartea şi tableta  în mână, când mă plictiseam de citit, intram pe internet, când numai aveam semnal la tabletă( tranversând munţii dintr-o parte în alta a ţării) mă întorceam la carte, şi am continuat  asa tot drumul. Perioada petrecută la Cluj a fost una hai-hui, fiind mereu numai pe drumuri, ceea ce a făcut ca mereu tablet să stea în geantă, în continuare lângă portofel, ruj, oghindă , care se pare i-au ţinut mai multă companie decât mi-aş fi dorit.

wow

 

Săptămâna petrecută în Ardeal a trecut mai repede deât mi-am putut închupui, astfel că a trebuit iar să reiau acelaşi drum plictisitor şi lung către Iaşi, cu trenul  ce traversează ţara în lung şi lat. Ajunsă acasă, deşi era destul de târziu şi eran obosită de pe drum, am început să îmi despachetez bagajul pentru a le da părinţilor mei şi lui Radu cadourile achiziţionate din cealaltă parte a ţării. Radu , imediat ce şi-a primit cadoul, a cerut tableta pentru a o cerceta mai bine, înainte de plecare neavând timp să facă acest lucru, timpul fiind foarte scurt.

Tableta era în geantă, astfel că l-am trimis acolo să o ia şi imediat aud ….Fată tu îţi baţi joc de banii tăi ??? De ce nu ai avut măcar oleacă grija de tabletă ???  Reacţia lui Radu m-a speriat, astfel că imediat am fugit să văd ce este .. şi ce să vezi, tableta întâmplător s-a întâlnit în geantă cu pila de unghii, aceasta lăsându-şi amprenta asupra ei, probabil mai mult ca sigur pentru a se asigura că îşi va aminti de acum încolo mereu de ea.

wow 2

Am rămas la fel de surprinsă ca şi Radu, însă nu am înteles cum de în câteva minute am reuşit să fac o asemenea tâmpenie în timp ce pe întregul parcurs al săptămânii tableta nu a paţit nimic, deşi a stat în geantă în toată această perioadă. Imediat Radu a verificat tableta, aceasta încă funcţiona. Probabil că dacă ar fi existat şi acum doi ani WowFixit , cu siguranţă Radu m-ar fi avertitzat să îmi cumpăr şi această soluţie lichidă, care cu doar o singură picătură aplicată pe tabletă (telefon sau laptop), sticla acesteia ar fi devenit mai rezistentă, aceasta fiind doar una dintre proprietăţile lichidului, care m-ar fi interesat  pe mine în acele momente. Pe lângă aceasta, WowFixit este o nanotehnologie de nu afectează calitatea afişajului, acoperind toate neregularitățile de pe suprafața display-ului, având rolul de a  proteja ecranul de căzături minore, de contactul cu apa, în acelaşi timp protejându-l și conferindu-i duritate de până la 9H.

wow 3

Astăzi, mă bucur enorm de faptul că am aflat de această noua invenție, astfel că mă gândesc din ce în ce mai mult să îmi cumpar o nouă tablet, dar nu înainte de a cumpara un lichid WowFixit să mă asigur că aceasta nu va mai avea de suferit ca cea achiziționată în trecut.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns