Norocul mi-a surâs încă o dată

Anul  acesta a  început cu o nouă  provocare  pentru  mine , fiind avansată  la locul de muncă,  astfel  trebuid  să  îmi schimb domicliul în Bucureşti. Firma la care lucrez are mai multe puncte de lucru în ţară, însă aceasta a fost varianta care mi s-a oferit pentru moment.  Avansarea mea  a  presupus  preluarea  atribuţiunilor fostului angajat, dar  şi  biroul acestuia.  Ajunsă  la Bucureşti ,  primul  lucru pe care l-am făcut a fost acela de a merge la firmă pentru a vedea  locul  în  care urmeaza să  îmi  petrec cea mai mare parte din zi .

birou

Imediat  ce  am  făcut  o scurtă  încursiune  în  întreaga  firma care  este  imensă , am ajuns  într-un final  şi  în  noul  meu  birou – care mi-a atras  atenţia  într-un  mod  mai  puţin plăcut, acolo lucrând  până  acum  un  barbat , iar spatiul necesita unele modoficări conform gusturilor mele, aşa că primul lucru care mi-a trecut prin gând a fost cutăţenie birou.

cutatenie

În  primă  fază  m-am gândit  ca o să  îmi  pot face singură  curăţenie , însă  colegii mi-au fost alături  şi  m-au  sfătuit  să  accept  propunerea  lor , accea de a lăsa firma de curăţenie  să îmi  facă  ordine  în  birou .  Zis şi făcut … a 2 a zi echipa de lucru a venit şi în 3 zile am pus la punct  toate  detaliile , cu toate că  mi-aş  fi dorit să  şi  văruiesc , dar dorinţa  nu  mi  sa îndeplinit, însă timpul nu este pierdut.Urmatoarea  săptămână  m-am  mutat  în  noul  meu  birou care era ca şi nou  şi  plin de viaţă .  Sticlele geamurilor , parchetul  şi  mobilierul strălueau aratând ca şi  noi , întreaga atmosferă  din birou fiind una relaxantă  şi  atrăgatoare.

cutatenie 2

Locuinţa mea fiind în Iaşi, pentru început am fost nevoită să îmi caut un apartament cu chirie în Bucureşti, până am să reuşesc să îmi  achizitionez propria locuinţă.  Asemenea biroului,  apartamentul  în  care stau  a necesitat să  fie  curăţat , însă  timpul  nu  îmi  piermitea să o fac de una singură , mare parte din  zi  petrecând-o la birou . Cu alte cuvinte am  fost nevoită  să  apelez la firma de curăţenie care mi-a făcut  ordine la birou,  pentru a-mi  igieniza aparatamenul  în care urmează să stau .  Curatenia a durat ceva mai mult de aceasta dată,  însă  casa a ramas  în  urma acestora excepţional de curată.

În  urma  tuturor  evenimentelor  petrecute  alături de firma de curăţenie am decis să propun celor de la firmă  să  externalizeze actualele  serviciile de curăţenie  şi  să  colaboreze cu firma de curaţenie care ma “salvat” în  acestă  situaţie de criza, aş  putea  spune. Cu  siguranţă  nu aş  fi  putut face curăţenie  nici  acasa , nici la birou fără  ajutorul firmei de curăţenie .

curatenie 4

Întotdeauna am fost o persoană  indepemdenta  şi  nu  acceptam  ajutorul nimănui , cel puţin când era vorba de curăţenie , însă  de  data aceasta  am fost nevoită  să  accept ajutorul celor din jur . Se pare că  această  experienţă  a fost o învăţătură de minte, dar în sensul bun al cuvântului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns