Nu mai vreau să ramân singură …….

Viaţa fiecărei persoane în parte este plină de evenimente care ne amintesc cu plăcere sau nu de  trecut( fiecare dintre noi are parte de evenimente plăcute, neplăcute, comice ). Asemenea tuturor oamenilor din jurul meu ,viaţa mea a fost plină de momente de tot felul, unele de care îmi amintesc cu drag, uneori chiar mă amuz, dar şi momente de care îmi amintesc cu nostalgie şi care de cele mai multe ori au reuşit să mă întristeze.

Prima parte din viaţă mi-am petrecut-o la ţară şi mă mândresc cu acest lucru pentru că am avut o copilărie frumoasă, având oportunitatea de a creşte în mijlocul naturii. Îmi amintesc şi acum cu drag de acea perioadă plină de peripeţii, de casa bunicilor, de sat şi de toţi ce trăiesc în el.

3n3xu1

Deşi am locuit alături de bunicii meii până la vârsta de 6 ani, mereu am avut acelaşi sentiment pe care îl am şi în prezent, ideea de a rămane singură într-o noapte , acasă la ţară .Zgomotele ce se aud de afară şi simplul fapt că oricine poate intra în curte mă înfioară. După cum ştim cu toţii viaţa nu ne oferă doar ceea ce ne dorim, când aveam 16 ani am fost nevoită să rămân acasă împreună cu fratele meu , părinţii şi bunicii fiind nevoiţi să participe la o nuntă.

Iniţial gândul de a rămâne cu fratele meu acasa nu ma speriat , însă când am fost pusă în faţa faptului împlinit nu am mai avut aceiaşi părere. Totul a fost o simplă provocare până în momentul în care am rămas singuri şi am constatat că fratele meu a  rătăcit prin casa cheia de la uşa principală, fiind nevoită toată noaptea să dorm cu uşa descuiată.

univvv

Până la venirea alor mei nu am reuşit să închid un ochi , în primul rând pentru că mă gândeam că oricine poate intra în curte pentru a lua ceva de pe lângă casă ,toată lumea ştiind că sunt acasă doar eu cu fratele meu.  De asemenea , îmi era frică să nu intre cineva în casă , deşi nimeni nu avea de unde să ştie că  uşa  casei nu era încuiată. Eram doar un copil cu o imaginaţie foarte bogată şi toată noaptea am stat cu luminile aprinse şi cu ochii pe poartă, fiecare om ce trecea pe drum părândumi-se suspect.

2

La un moment dat pe drum a avut loc o răfuială (între prieteni) unul dintre aceştia atinând poarta metalică , aceasta făcând un zgomot, care a reuşit să mă sperie foarte tare încât primul lucru pe care l-am făcut a fost acela de a-i suna pe ai mei şi de ai chema acasă.Întreaga aventură ma speriat atât de tare încât nici măcar în aceste clipe nu am curajul să rămân singură acasa la ţară , deşi sunt convinsă că nu ar avea ce să mi se întâmple.

Consider că acest eveniment poate constitui un subiect de carte deoarece consider că orice persoană care îl citeşte se poate regăsi câtuşi de puţin printre rândurile scrise de mine. Bănuiesc că la un moement dat, cu toţii am rămas singuri acasă şi am reuşit să ne facem fel şi fel de gânduri şi scenarii, ce ar putea fi considerate mici secvenţe dintr-un thriller.

univer

Împărtăşirea  şi scrierea acestui acestui articol se datorează în mare parte datorită vizualizării unui anunţ şi anume că ” În ianuarie, Editura Univers sărbătorește luna Enigma, luna dedicată colecției de cărți polițiste și thrillere, una dintre cele mai vechi serii ale editurii: concursuri, mistere de dezlegat, informații atractive despre cărțile, autorii dar și cititorii Enigma, oferte și reduceri. Mai multe detalii găseşti aici:http://www.edituraunivers.ro/12-enigma”. Editura Univers oferă în aceată lună tuturor cititorilor , în special iubitorilor de cărţilor poliţiste şi thrillere posibilitatea achiziţionării de cărţi la preţ redus, sau participării la un concurs iniţiat de editură în urma căruia ai posibilitatea câştigării unor cărţi din colecţia Enigma.

univers 2

Deşi ne aflăm într-o perioadă în care toată lumea prefer carţile în format electronic, consider că cele tradiţionale sunt mult mai practice, având posibilitatea să o ai mereu la tine fără a deţine un laptop , tabletă etc. pentru a o citi. De câte ori am ocazia prefer să îmi achiziţionez o carte pentru a o citi şi să fug cât mai mult de tehnologie …. însă recunosc, doar în această situaţie refuz să mă folosesc de tehnologie, că de altfel sunt mai mult decât dependentă.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns