Nunta mult visată

Orice nuntă este o poveste cu final fericit … un legământ spiritual dintre un barbat şi o femeie ce îşi doresc să înceapă o lungă călătorie împreună. Acest eveniment este unic şi imposibil de uitat , tocmai de accea locaţia este foarte importantă pentru miri, cât şi pentru invitaţi.

eu

Având în vedere că mai toate nunțile sunt făcute în vara ,când este cald trebuie aleasă o destinație unde să ai ocazia să profiți la maxim de acest lucru. Complexul Turistic 3 Stejari Brașov este destinația perfectă pentru un astfel de eveniment și nu numai . Complexul are capacitatea de a găzdui tot felul de evenimente,indiferent dacă vrei să îți petreci  o vacanță în Brașov, să organizenzi nunți în Brașov sau  un team building în Brașov .

De ce aș alege acest loc pentru nuntă ?

Motive sunt 100 ,însă,am să ma rezum doar la câteva pentru a nu vă plictisi.

Untitled

Mereu mi-am dorit să îmi fac nunta undeva în mijlocul naturii, într-un loc plin de copaci (stejari seculari în cazul nostru) și iarbă, eventual undeva în zare să se poată observa și un lac. Din dorinţa unor evenimemte perfecte  Complexul Turistic 3 Stejari dispune de o sală de evenimente cu o capacitate de 160 de persoane, dar și o pensiune de 4 stele (cu 55 de locuri) unde pot rămâne cazate persoanele care nu sunt din oraş , dar şi cele mai apropiate pentru a petrece a doua zi după nuntă. Combinația mâncărurilor tradiționale preparate în casă, cu cele moderne nu ar fi posibilă fără ajutorul și experiența măieștrilor bucătari cu o vastă experiență internațională.

Ballroom-250x250 images (1) tur-virtual-hotel-complex-turistic-stejarii-brasov-068-250x250

Complexul Turistic 3 Stejari corespunde până acum standardelor  mele , mai ales că în curtea interioară a acestuia se regăseşte un iaz cu păstrăvi ,ce este situat chiar lângă o terasă, perfectă pentru a petrece a doua zi după nuntă. Mascotele vii – cei doi ponei, terenul de sport și locul de joacă destinat copiilor aduce complexului notorietatea de care are nevoie.

                         Teren-de-sport-250x250 tur-virtual-hotel-complex-turistic-stejarii-brasov-040-Copy-250x250

Deși acum în ultima perioadă majoritatea tinerilor preferă să își facă ca cununia religioasă şi civilă undeva în aer liber și nu în biserică, dar eu nu aș renunța la această etapă pentru că o consider a fi una dintre cele mai importante dintre toate etapele ce alcătuiesc „ nunta”. După cununia  religioasă ai posibilitatea să petreci în aer liber și să faci ce și cum vrei  ore în șir. Pentru eveniment în sine aș opta pentru un cort amplasat pe un spatiu plin cu iarbă verde . De asemenea, aș prefera ca mesele, scaunele tot ce ține de decor să fie în alb si bleu, acestea fiind 2 culori ce mă reprezintă .

În ceea ce privește meniul de nuntă nu aș alege ceva foarte complicat , ci m-aș axa mai mult pe mâncăruri tradiționale într-un anumit fel : un antreu bogat, saramură de pește cu mămăligă și mujdei, piept de pui la grătar cu cartofi și salată de varză și bineînțeles nelipsitul și tradiționalul tort.  Între felurile principale aș opta și pentru o portie de profirerol ( cremă de vanilie, înghețată, finetti , fructe și o ploaie de ciocolată) .

colaj 3

În ceea ce privește muzica formația ce va canta la nuntă va fi una de notorietate și va încerca oarecum să se plieze și să fie pe gustul tuturor categoriilor de vârstă.  Consider că muzica constituie una dintre părțile cele mai importe la un asemenea eveniment , pentru că dacă nu te distrezi , degeaba vii la un astfel de eveniment – mâncare, muzica și voia bunconduc către o petrecere reușită. Momentele speciale de pe parcursul întregii seri îl vor reprezenta focul de artificii , lampioanele ce vor fi lansate de fiecare familie în parte .După terminarea petrecerii rudele apropiate vor avea asigurată cazare în Brașov , mai exact în pensiunea complexului, asemenea și celor care sunt din alte județe și nu aum cum să plece acasa , după o super noapte de pretrecere.

                     tur-virtual-hotel-complex-turistic-stejarii-brasov-036-250x250 tur-virtual-hotel-complex-turistic-stejarii-brasov-021-250x250

A doua zi “dimineață” , mai exact undeva în jur de ora 2/3, când încetul cu încetul petrecăreții își vor face apariția pe terasa din curtea interioară a complexului, lângă care mai târziu cu siguranțaă își va face apariția un foc de tabara și nelipsitul grătar. Bineînțeles că nu vor lipsi tradiționalii mici , cartofii prajiți pe taler, pâinea picurată și nenumăratele fructe ce le putem găsi în bucătaria complexului.

dinopark castelul-bran paradisul_acvatic

Desetul va fi același ca și în noaptea nunții – tortul miresei , plin de ciocolată.Doritorii,în special cei care nu sunt din Brașov vor avea posibilitatea între timp să viziteze  principale puncte de atractie din zonă : Aventura Park, Aqua Park, Grădină Zoologică, Paradisul Aquatic, Canionul 7 Scări și tiroliana, Bunloc și săriturile cu parapanta, Predeal, Poiana Brașov, Muntele Postăvarul , etc.Din dorința evenimentelor petrecute cu o seară în urmă ,voia bună își face déjà simțită prezența printre invitați, începând chiar ei să cânte atmosfera fiind asemănătoare cu cea de o seară înaninte , doar că cu toții suntem îmbrăcați mai lejer și ne permitem mai multe .

Tot ce sper în acest moment este ca visul meu să devină realitate și să rămână intipărit în mintea tuturor invitaților o perioadă lungă de timp.

images

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns