O afacere de viitor

Încă din  perioada în care eram copil, întotdeauna mi-a plăcut să îmi deschid un magazin cu dulciuri, treptat planurile s-au schimbat, însă niciodată nu am renunţat la ideea de a-mi crea propriul business.   Schiţele afacerii pe care o manageriez în prezent a început să prindă contur în ultimii ani de facultate, ca şi efect a  tuturor drumurilor şi vizitelor făcute uneori zilnic pe la xeroxuri.

ss

În urma unor calcule făcute pentru toate materialele printate şi xeroxate pe parcursul unei luni, am realizat că deschiderea unei astfel de afaceri ar profitabilă înmulţind suma cheltuită de mine într-o lună şi cu   numărul de studenţi pe care îi are Iaşul. Temelia şi punerea în practică a planului schiţat în perioada de studenţie s-a materializat şi a început să prindă contur abia la finalul facultăţii, când timpul îmi permitea să îmi canalizez atenţia şi asupra unei afaceri, nu numai studiului.

În prezent mă pot lăuda cu o business ce dăinuie de aproximativ 4 ani, dar care se pare că are nevoie de câteva modificări datorită faptului că echipamentul achiziţionat în timp s-a învechit şi uzat, tehnologia avansând cu paşi repezi pe zi ce trece. De-a lungul timpului am căutat fel de fel de variante pentru a înlocui echipamentele, însă veniturile nu îmi permiteau să fac o asemenea investiţie, mereu căutând o variantă de a obţine un împrumut care îmi permite achitarea lui în timp. În urmă cu câteva zile am întânit un fost coleg de facultate, pe care nu l-am mai văzut de la terminarea studiilor şi despre care am aflat foarte multe lucruri, printre care şi faptul că lucrează la GRENKE, o  companie de servicii financiare de închiriere ce oferă posibilitate tuturor companiilor de a achiziţiona echipamente de imprimare performante.

banca

În timp ce de destăinuiam unul altuia, prin minte mi-a trecut ideea de al întreba pe Adrian  dacă aş putea şi eu să accesez serviciile oferite de  noua campanie iniţiată de GRENGE RENTING şi care ar fi paşii pe care ar trebui să îi urmez pentru a beneficia de  închirierea unor echipamente pentru xerox. Adrian s-a dovenit a fi rămas acelaşi om ca şi în facultate, promt şi dornic să îi ajute pe cei din jur, astfel oferindu-mi toate informaţiile de care aveam nevoie.

Primele informaţii pe care le-am obţinut de la Adrian au fost acelea că GRENKE RENTING închiriază echipamente de imprimare cu avans 0% şi fără costuri suplimentare, oferind răspuns cererilor trimise spre analiză în maxim 24 de ore, promtitudinea fiind una dintre principiile de bază ale companiei. De asemenea, colaborerea dintre clienţi şi companie se poate face în primă faă şi prin intermediul internetului, actele necesare putând fi trimise prin e-mail scanate,  pentru luarea unei decizii minimale. Pe lângă toate acestea clienţii primesc şi alte avantaje precum avans 0% şi deductibilitate integrală a chiriei, aceasta fiind constantă pe întreaga perioadă a contractului, astfel având posibilitatea planificării costurilor pe o perioadă îndelungată.

BOGMAR-S.R.L.-Ramnicu-Valcea-332

În ciuda faptului că mi-a venit greu să cred, am aplelat compania GRENGE RENTING şi deşi am fost reticientă, se pare că afacerea mea a renăscut, astăzi putând vorbi despre o creştere considerabilă a profitului faţă de prima perioadă a anului când funcţionam cu echipamentul vechi şi uzat achiziţionat în urmă cu 4 ani.

Acum, dacă ar fi să descriu în numai 3 cuvinte  GRENGE RENTING , acestea ar fi Bugetare corectă, Rapiditate şi Simplitate, toate acestea datorită condițiilor avantajoase oferite companiilor de către aceasta colaboratorilor săi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns