O alegere corectă

Incă din cele nai vechi timpuri, fumatul a fost un viciu, care se pare a reușit să prind în prejele sale multe persoane marcante, precum regele Ferdinand, dramaturgul Victor Ion Popa, sculptorul Constantin Brâncuşi, etc, în prezent estimându-se că aproximativ unul din patru români fumează.

mutu-fumat2

În urma ultimelor sondaje realizate la începutul acestui an, s-a ajuns la concluzia că majoritatea celor intervievati, mai exact 82 % au susținut că au  „căpătat” acest viciu înainte de împlinirea vârstei de 22 de ani, din care jumatate înainte de vârsta majoratului.

Conform celor afirmate anterior, în prezent un sfert dintre români fumează, iar numărul acestora este în creștere, în ciuda nenumăratelor restricții, dar și informări cu privire la efectele nocive pe care le are tutunul asupra organismului. Organizaţia Mondială a Sănătaţii a inițiat de-a lungul timpului  tot felul de măsuri de control, avertismente, taxe , legi ,etc, toate acestea având ca scop reducerea numărului de îmbolnăviri sau decese cauzate de acest viciu.

ttttttt

În ciuda tuturor campaniilor și avertismentelor, numărul fumătorilor a crescut, ceea ce a condus la înlocuirea tigării elecreonice, care se pare ca este mai puțin nocivă  în comparație cu cea clasică. Studiile au demonstrat acest lucru, plecând de la ideea că țigara electonică este un dispozitiv ce livrează nicotină într-un mod mai sănătos decât tigările din tutun, nu conțin substanțe cancerigene sau alți agenți chimici periculoși.

Tigara electronică , datorită beneficiilor pe care le are (e mai sănătoasă, poate fi fumată oriunde, este ecologică, neinflamabilă, mai eftină, ba chiar are gusturi diferite și design cool) poate fi folosită ca alternativă pentru cei care vor să renunțe la fumat, să elimine numărul țigărilor, dar și pentru cei care vor să se apuce de fumat, dar nu vor ca sănătatea să le fie afectată.

tigariir

În rumă cu câteva zile căutam informații pe internet pentru acest articol, astfel descoperind magazinul online Tigaraelectronica-nr1.ro, un importator de tigări electonice, ce comercializează dispozitive ce imită fumatul, care au la bază sustanțe nocive din tigările clasice, o alegere perfectă pentru cei care doresc să se apuce de fumat.

Vârsta fragedă a „novicilor fumători” atrage după sine nenumărate efecte negative asupra acestora, astfel că e-țigara ar fi o variantă mai light, în primul rând datărită componentelor acesteia (baterie, atomizor si cartus) , dar și a modului de funcționare. În timpul folosirii acesteia, utilizatorul trage din țigara electronică, bateria intră în functiune, furnizând curentul atomizorului care se încinge și vaporizează soluția cu nicotină ce se regăsește în cartuș. E-lichidul  (lichid pentru tigari electronice) este alcătuit dintr-un amestec de apa distilată, arome, nicotina și glicerină vegetala sau propilen glicol, cu alte cuvinte necancerigene.

Choice between cigarette and e-cigarette

Choice between cigarette and e-cigarette

Vipercig este unul dintre cele mai populare branduri de tigări electronice din România. Acesta comercializează  numai modelele de tigări electronice care s-au dovedit a fi fiabile și de ultima generație. Vipercig lucrează cu cele mai importante fabrici de tigări electronice, solicitând acestora un nivel de calitate superior.

Tigara electronică Vipercig a fost lansată în România din 2012 și a reusit să câștige încrederea fumătorilor oferind produse de calitate, ce s-au dovedit un real ajutor pentru a renunța la tigările clasice.Tigara electronică trebuie aleasă în funcție de cât de mult fumăm pe zi și de tăria tigărilor pe care le fumam. Toti clienții noștri sunt consiliați telefonic pentru a alege cea mai potrivită țigară electronică. Alegeți tigări electronice originale, pentru a obține rezultatele scontate… adică renunțatul la fumat!

tigarii

Indiferent că ai mai fumat până acum sau nu , toți clienții sunt începători și au nevoie de un sfat înaite de a face o investiție, mai ales când sănătatea le este în joc.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns