O nouă provocare

Vara este sezonul în care se dă startul la vacanțe, concerte, distracția fiind principalul subiect de discuție ce se regăsește pe buzele tuturor. În fiecare vară, fiecare dintre noi își dorește să fugă câteva zile de rutină într-o vacanță bine meritată după un am de muncă, stres și tot ce presupune viața de zi cu zi.

Vacanta-de-vara--accent-pe-relaxare-sau-pe-cautarea-unui-loc-de-munca

În vara aceasta Activia de băut vine în sprijinul tuturor iubitorilor de muzică, oferindu-le acestora oportunitatea de a participa la unul dintre cele mai importante concerte ale verii 2016, bineînțeles în funcție de preferințele fiecăruia în parte. Iubitorii de muzică vor avea ocazia să aleagă la ce concert doresc să mergă, dacă vor consuma un Activia de băut și vor participa la concurs, înscriind numărul bonului fiscal în formularul ce se regăsește pe site-ul acestora, sau printr-un sms la numărul 1772.

poster_ActiviaSummerDrinks_-575x800

Șansele de a câștiga bilete la concert pot fi dublate compunând o piesă, dându-i share pe Facebook, astfel arătându-le și prietenilor abilitățile tale, astfel având de două ori mai multe șanse de a participa la unul dintre cele mai dorite concerte ale verii : Gărâna Jazz Festival, Electric Castle, Muse, Untold, Spellground, Summer Well, Sia, George Enescu sau Cat Empire.

Deși îmi este greu să mă hotărăsc la ce concert aș vrea să merg în vara aceasta din lista prezentată anterior, mai mult ca sigur aș alege  Spellground Festival, unul dintre motive fiind acela că aș avea posibilitatea să fac ceva ce mi-am dorit încă din copilărie, dar nu am reușit până acum, anume să merg într-o vacanță cu cortul.

KV_spellboy

Festivalul Spellground  îmi oferă  posibilitatea de a petrece 72 de ore pe un țărâm  ce va prinde viaâă, unind  astfel  cele patru mari elemente, Pământul, Soarele, Apa și Aerul cu un al cincilea – Vibe-ul festivalului, alături de muzică live, artă, ateliere super, mâncare și multe WOW-uri, toate aceste activități desfășurându-se în fața celor 3 scene Spellground.

Spellground Festival  își face anul acesta debutul în România, reusind  în numai 3 zile să adune pe 3 scene (Headliners Stage, Electro Stage și New Comers stage), 18 artiști internaționali și 40 artiști români si newcomers, eveniment de reprezință 72 de ore de muzică live, activiăți artistice și culturale, distracție și vibe pozitiv. Evenimentul se va desfașura în perioada 12-14 August, în vecinatatea Cetății Capidava, pe malul Dunării, pe o suprafata de 12 hectare, zonă ce va fi împărțita în 4 zone cu diferite variante de camping, toate iluminate și cu acces la zona de chill & lounge și 1 zonă de întâlnire.

party

În ciuda faptului că am auzit fel de fel de peripeții legate de nopțile petrecute la cort, am să profit de această oportunitate, deși este o experiență ce îmi crează emoții. Ideea de a petrece 72 de ore într-un cort în apropere de  malul Dunării  în compania unei muzici de calitate  mă fascinează, tocmai de aceea am ales acest festival în defavoarea celorlalte desfașurate pe parcursul acestei veri.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns