O nouă variantă pentru Blogtehnologie.ro ….

Kooperativa 2.0 şi-a “extins tentaculele“ adaugându-şi în portofoliu blogdetehnologie.ro – blog ce deţine informații legate despre descoperiri ştiințifice, roboţi sau automatizări.

blog
Blogtehnologie.ro este un blog de publicitate ce a reuşit să abordezeze şi să se facă cunoscut într-o manieră inedită în acest domeniu al tehnologiei informationale.Publicitatea oferită de către blog ofera prilejul prestării unor campanii de promovare a unor produse, prin abordarea unor probleme concrete de IT aducând explicaţii cu privire la noutăţile tehnice apărute.
Blogul include un instrument pentru publicitate unde sunt prezentate articole interesante despre tehnologie , internet, aratând astfel că inventivitatea, inspiraţia şi inteligenţa umană nu are limite. Acestea se adresează în principal pasionaţilor de tehnologie , dar şi celor ce au nevoie de informaţii , sau chiar de un sfat în acest vast domeniu IT.

blog 4
Blogtehnologie.ro este un blog de tehnologie din Romania ce permite trimiterea opiniilor, observaşiilor şi sugestiilor ce vor fi analizate de către reprezentanţii site-ului precum şi oferirea de către acestia a unui feedback cu referire la problema identificate. Articolele publicate pe blog au posibilitatea de a fi citite de către oricine are un cont Facebook, Twitter, Google şi în Linkedln , doar printr-o distribuire a acestora de către un utilizator al acestor pagini .

blog 2
Deşi este un blog ce reuşete să abordeze probleme concrete de IT , propunând soluţii practice la toate situaţiile specifice din domeniu şi oferirea de explicaţii cu privire la diverse probleme tehnice , aş încerca să mai aduc şi alte completări cum ar fi :
Inserarea unei ferestre intitulată “ Reduceri“ care să conţină informatii cu privire la reducerile şi promoţiile în materie de tehnologie din momentul respectiv, dar şi care urmează a se face în perioada urmatoare, blogtehnologie.ro fiind locul potrivit pentru prezentarea a astfel de oportunităţi.
Tinerele talente reusesc să se facă cunoscute foarte greu sau niciodată, asta dacă nu găsesc persoana potrivita care să îi promoveze şi să îi susţină. Sectiunea dedicată acestora intitulata “ Tinere talente” de către Blogtehnologie.ro este de fapt o oportunitate de promovare a talentelor în tehnologie , făcându-le cunoscute abilităţile .

blog 5
Tehnologia evoluiază cu pasi repezi , tocmai de aceea aş opta pentru o clasificare a acestoa în funcţie de perioada de timp în care a fost postat articolul, pentru a se face clar o delimitare în ceea ce priveste momentul postarii acestora. Categoriile pentru care as opta ar fi :
a. ieri
b. astăzi
c. mâine
Forumul de discutii este de asemenea foarte util în cazul acestor tipuri de bloguri deoarece acesta oferă oportunitatea de a-ţi împărtaşi doleanţele / părerile cu privire la un anumit subiect, în acelaşi timp având posibilitatea dezbaterii respectivului subiect cu alţi membri .După cum stim cu toţii pările sunt împărţite şi e bine să ascultăm şi ce spun ceilalţi cu privire la o anumită “problemă”.

blog 6
Făcând un rezumat la toate cele scrise în aceste puţine rânduri nu mi-a rămas decât să mă abonez la newsletter –ul blogului pentru a fi mereu în pas cu noutăţile în materie de tehnologie. Interesant este şi oferta propusa de cei de la Blogtehnologie.ro,o dată ce te-ai abonat ai ocazia să caştigi o cască Bluetooth Plantronics Explorer 50, pe lângă faptul că mereu vei fi anunţat pe mail de noile postari de pe blog.
Dacă vrei să fii mereu informat în materie de tehnologie alaturăte şi tu grupului .

blog 3

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns