O primavară plină de muzică

Vă place muzica folk? Sunteţi un fan al acestui gen?

în ciuda faptului că iarna se lasă cu greu dusă, primavara reuseşte să îşi facă simtită prezenţa in inimile noastre. Luna Martie este una plină de muzică, folkistul Marius Matache serbând 11 ani de activitate, mai exact de la concertul de debut intitulat Imperfect din clubul Big Mamou. Primul album al artistului intitulat HOINAR prin Piata Matache , a fost lansat şi promovat in 28 de judeţe din România, în 2013.

cover 3

Pe parcursul celor 11 ani de carieră, artistul a fost într-o continuă interacţiune cu publicul datorită  concertelor live susţinute de acesta pe diferite scene de teatru şi cluburi. Punctul de atracţie îl constituie, de asemenea şi temele pieselor interpretate de acesta : sociale,cotidiene poveşti de dragoste şi de ce nu autocritică, majoritatea având o manieră uşor ironică.

cover-turneu

Turneul “ Primăvara Hoinară” susţinut de Marius Matache este realizat cu sprijinul celor de la Domeniile Sâmbureşti , în 11 orase din Romania, incepand cu 2 martie. Iubitorii de folk au acum ocazia să participe la un eveniment cu totull şi cu totul special , în cadrul celor 11 concerte susţinute de Marius Matache. Artistul va face o incursiune de 20 de zile prin mai multe judete , iar dacă vreti să îl ascultaţi sau reascultaţi, vă asteptăm în urmatoarele locaţii: Bucureşti ,Braşov, Bistriţa ,Mediaş, Timişoara ,Craiova , Oneşti ,Roman , Suceava, Gura Humorului şi Piatra Neamţ.

cover 2

În interpretarea minunatelor sale piese de pe albumul de debut HOINAR prin Piata Matache , dar şi cele la care lucrează în prezent şi care vor aparea pe albumul ce va fi lansat în a 2 a parte a acestui an, artistul va fi sustinut de o serie de invitaţi speciali, muzicieni exceptionali precum : Berti Barbera, Cristi Mihai,Theea Sarahdi şi Puiu.

Povestea lui Marius Matache se rezumă astfel : 11 ani de experienţă, 11 concerte, sute de cantece, mii de km parcursi în doar 20 de zile ….. rezultatul fiind mii de fani multumiţi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns