Părerile sunt împărţite

Ideea de a-mi face un blog unde să scriu ceea ce simt şi să împărtăşesc tuturor acest lucru s-a datorat în totalitate prietenei mele Irina . Acum că tot am ocazia îi multumesc mult pentru sprijinul şi încederea pe care mi-a acordat-o şi de care aveam nevoie în acele momente pentru a porni în a face acest pas.
În primă fază citeam cu mare drag articolele postate pe blogul ei personal : „Gânduri în cuvinte” , însă niciodată nu m-am gandit că aş putea face şi eu acelaşi lucru – şi anume să scriu ce simt , sau mai bine spus să împărtăşesc celor din jurul meu ceea ce simt , ce gândesc, aşa cum face Irina. Mereu am admirat ceea ce face … reuseşte să se plieze pe fiecare domeniu , să scrie în detaliu orice intamplare … iar vesrsurile scrise de ea sunt de admirat . Irina se raportează în mare parte la realitate , scrie despre ceea ce simte , despre întâmplări din viaţa ei….mai scrie şi pentru concursuri … are un ritm numai ai ei , se dedică în totalitate acestei pasiuni. Cu alte cuvinte, Irina a fost muza mea …. în ceea ce priveşte blogul meu.

top 4
În ciuda faptului ca nu mă consider o persoană cu fiţe ,mereu mi-a plăcut să fiu în pas cu moda , dar într-un mod mai unicat aş putea spune. Întotdeauna am preferat să îmi cumpăr haine care mă reprezintă şi în care să mă simt „în pielea mea. În materie de haine mereu sunt cu ochii pe blogul D-nei Iulia – Jullyshop, deoarece dumneaiei mereu vine cu idei îndraznete, unicate şi simple. De altfel , fiecare dintre noi are posibilitatea de a-şi “ confecţiona“ propria ţinută , fiind necesar doar să ceară ajutorul d-nei Iulia, disponibilitate din partea dumneaei exintând mereu.

top 1
De obicei îmi place să fiu informată şi tocmai de aceea zilnic navighez pe un blog de terapii naturiste : „Terapii naturiste” ,de unde aflu noutăţi cu privire la medicamente si remedii naturiste. Astăzi mai toţi avem o afecţiune,cât de mică ar fi ,dar ce îi drept … tehnologia a avansat , însă de cele mai multe ori tot remediile naturiste şi cele străvechi sunt cu mult mai eficiente.  Blogul oferă informaţii cu privire la foarte multe plante … dar si efectele acestora, precum, şi modul în care să le folosim. De asemenea,blogul oferă şi o listă de terapeuţi din fiecare judeţ, detalii despre anumite afecţiuni şi manifestări ale acestora .. deci chiar ai de unde să te informezi , dacă te interesează acest domeniu.

top 2
Cititul este o altă pasiunea a mea , ceea ce înseamnă că mereu sunt într-o continuă căutare de cărţi ce merită sudiate … de prezentări de cărţi , conferinţe , iar în ajutor mi-au venit cei de la Libris ,  un blog plin de noutăţi în materie de noi apariţii în literatură. Sprijinul de bază a blogului îl constituie libraria online ce aduce mereu promoţii, reducerii accesibile pentru toţi cititorii . Blogul Libris este o adevărată provocare pentru cititorii de astazi , venind mereu în întâmpinarea acestora cu imagini , secvenţe din cadrul prezentarilor de cărti , diverse conferinţe şi chiar cu o serie de recenzii la cărţile ce merită promovate şi citite.

top
Un alt blog care a reuşit să îmi capteze atenţia este Blogul Teoskitchen, un blog culinar plin de reţete şi sfaturi în bucătarie. Prima reţetă încercată de pe blogul lui Teo a fost “Gemul de afine şi banane “, ce îl recomand cu mare drag tuturor. Blogul este unul bine structurat ,cuprinde o carte de bucate , fiecare fel de mâncare având imagini din timpul preparării acestuia , chiar şi o serie de reţete prezentate video.

top 5
În ciudata faptului că am fost nevoită să fac un top al blogurilor pe care le citesc , am încercat să nu fiu subiectivă şi să le enumăr pe care care mi-au trecut prima dată prin minte. Topul de mai sus nu este unul aleatoriu pentru că , de obicei, în fiecare zi citesc blogul care îmi atrage atenţia . Printre blogurile pe care le mai frecventez aş putea enumera :Revista 22 Filme Tari , Blog de călătorii , Kudika, etc.

Drawing Blog concept on blackboard
Fiecare dintre noi are în minte propriul lui “top“ al blogurilor în funcţie de preferinţe, aşa că nu niciodată nu aş putea afirma că blogul unei persoane este mai interesant sau mai placut în comparaţie cu un alt blog. Blogerii au  libertatea de a scrie ce simt fară restricţii , până la urmă având libertatea de a scrie şi de a citi ceea ce vrem şi ce ne place.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns