Peripeție cu final fericit

În urmă cu câteva zile, în timp ce hoinăream pe internet, am identificat campania „Canon Cashback plus 3 ani garanție”, o adevărată provocare pentru mine , dar și pentru toate persoanele ce au nevoie de o imprimantă. Imediat ce am citit regulamentul campaniei „Canon Cashback plus 3 ani garanție”, m-am gândit că ar fi o super variantă pentru mama achiziționarea unei imprimante, acum că ea și-a reluat activitatatea de borker asigurări, unde toată ziua umblă cu hârtii (copii, scanuri, printuri, etc.).

canon

Campania mi se pare interesantă datorită faptului că cumpărătorul are ocazia în urma achiziționării unui produs Canon aflat din promoție, în perioada 01.03.2016 – 30.06.2016 , posibilitatea returnării unei sume de bani din suma totală a produsului cumpărat, respectiv o garanție extinsă cu o durată de 3 ani. Participantul nu trebuie decât să se înregistreze prin intermediul unui formular pe site, unde trebuie să completeze numărul de serie al produsului, să scaneze și să încarce o copie a facturii sau a bonului fiscal – pe acestea să fie mențioante clar denumirile produselor achiziționate, și o fotografie a codului de produs și a codului EAN, aflate pe cutia produsului, în formularul de solicitare on-line.

Campania „Canon Cashback plus 3 ani garanție” este o super oportunitate pentru mama, acum la început de drum în această afacere a asigurărilor, tocmai de aceea sper să reușesc să o conving să profite, astfel având posibilitatea achiziționării și unui alt produs din banii restituiți de Canon (două produse la preț de unul).

canon 1

În timp ce anlizam oportunitatea oferită de această campanie, am constientizat că tehnologia avansează pe zi ce trece datorită faptului că în urmă cu 14 ani, am avut pentru prima data o imprimantă în casa, iar astazi laptopul și telefonul îmi sunt cei mai buni prieteni, deși sunt conștientă că în unele momente sunt dependentă de ele, luându-le după mine peste tot unde merg.

Îmi aduc aminte și acum de momentul în care mama și tata mi-au cumpărat primul calculator, la vârsta de 12 ani, entuziasmul și curiozitatea făcându-și apariția, toata ziua stând în fața lui jucând jocuri, alături de fratele meu . Imediat ce am terminat școala generală și am intrat la liceu, ca și recompensă, părinții mei mi-au achiziționat un calculator nou, ba chiar m-au conectat și la internet știind că o să an nevoie de el în viitor. Imprimanta și scanerul au fost o surpriza pentru mine, până atunci nemaiavând posibilitatea să le folosesc.

canon 2

În perioada în care eram în școala generală începuse „epoca referatelor printate de pe internet” și prezentate la școală în fața profesorului și colegiilor pentru obținerea unei note bune ( 9 sau 10) pentru mărirea mediilor, în general. Dacă în acea perioadă tata îmi printa referatele la serviciu, acasa neavând internet, imediat ce am început liceul am nevoită să îmi caut singură informațiile de care aveam nevoie de pe internet, să le aranjez, după care să le listez pentru a le prezenta la școală.

A urmat și adevărata provocare, mai exact momentul în care am fost nevoită să îmi pregătesc primul referat, moment care a fost un exec total, neștiind exact cum sa folosesc imprimanta. Imediat ce am cules de pe internet informațiile de care aveam nevoie, le-am dat o formă a urmat printarea acestora.Din pricina faptului că uneori îmi place să las ce am de făcut pe ultima sută de metri, așa  cum am făcut și atunci, nu am reușit să îmi printez referatul pentru simplu fapt că nu știam să folosesc imprimanta. După câteva minute de chin, am renunțat la ideea de a îmi mai printa referatul, sunându-l pe tata la servici și rugându-l să mă ajute.  În acea perioadă neexistând programe ce îți oferă posibilitatea de a intra în pc-ul altei persoane de la distanță, tata a fost nevoit să mi-l printeze si să îmi aducă referatul trimis pe mail nereusind să îl printez acasa.

canon 3

Amintirea este una palpitantă datorită faptului că tata fiind la serviciu nu am posibilitatea de a ajunge acasă foarte repede, eu fiind nevoită să plec spre școală fără referat și cu frica de a lua o notă mică din cauza încăpățânării mele. În ciuda faptului că mereu susțin că nu sunt o persoană norocoasă, de această dată tata a ajuns în timp util la mine, reușind astfel să obțin un 10 pe referatul ce mi-a creat palpitații. Seara, când am ajuns acasa i-am cerut tatălui meu să mă  învățate să folosesc imprinta și scanerul pentru a nu mai fi nevoită să îl necăjesc și să îmi stea inima ca atunci sau ori de câte ori am de pregătit un referat pentru școală.

În ciuda faptului că de-a lungul vieții am avut numai de pătimit pentru faptul că mereu îmi las să rezolv problemele în ultimele clipe, aîn prezent fac celași lucru, poate pentru simplu fapt că îmi face viața mai palpitantă și reușesc să ies din rutină în momentele în care lucrez contra – cronometru.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns