Am scăpat de amendă

În primăvară, când toată lumea îşi pregătea masina pentru sezonul cald, noi (Wolf family) abia am reuşit să ne achiziţionăm o nouă maşină, care bineînţeles era echipată pentru sezonul rece. Vestea proastă pe care am primit-o imediat ce am reuşit să ne facem actele a fost aceea că în trafic şoferii  au început să fie amendaţi datorită faptului că încă foloseau cauciucuri de iarna, motivul fiind trecerea oficială  la sezonul de vară.

rr

Întâmplarea a făcut ca în acea perioadă în urma tuturor cheltuielilor făcute bănuţii pe care i-am avut s-au cam terminat, astfel că o nouă investiţie în achiziţionarea a patru cauciucuri pentru vară ar fi fost o „bombă” pentru noi. În acele clipe, în timp ce căutam pe internet preţuri pentru anvelope, am identificat un site Dezmembraripenet.ro, care mi-a atras atenţia. În timp ce navigam pe platformă, am identificat o multitudine de anunţuri, prin care diverse persoane fizice din ţară sau parcurile de dezmembrări oferă piese de schimb din dezmembrări a mai multor categorii de maşini, inclusiv piese Seat Ibiza.

rrr

 

Site-ul Dezmembaripenet.ro este o bursă de piese auto ce se adresează parcurilor de dezmembrări auto ce postează anunturi cu piese sau masini pentru dezmembrari, dar şi utilizatorilor obisnuiţi ce pot posta o cerere pentru piesele auto pe care doresc să le achiziţioneze sau doar să ceară o ofertă. Imediat ce cerea a fost trimisă, aceasta este redistribuită către toate parcurile auto din sistem care dezmembrează marca respectivă, care la rândul lor ofertează la cererea postata de client, de unde acesta alege oferta cea mai bună.

roti

Uşurinţa cu care se poate obţine o piesă pe acest site ma provocat să caut în lista de dezmembrări Seat Ibiza un set de cauciucuri de vară pentru maşina nou achiziţionată, astfel evitând primirea unei amenzi. Un alt motiv pentru care am apelat la serviciile site-ului Dezmembraripenet.ro a fost faptul că am avut posibilitatea comandării cauciucurilor direct de acasă din  fotoliu, stând cu laptopul pe braţe.  Livrarea acestora la domiciliu într-un timp foarte scurt, deşi distribuitorii nu sunt din judeţ, constituie un avantaj pentru clienţi, dar şi un punct forte pentru platformă.Imediat ce am identificat pe site cauciucurile de care aveam nevoie, la un preţ în jumătate faţă de magazin, am cerut o cerere de ofertă la care am şi primit răspuns până a doua zi. Am confirmat comanda şi acum mă pot lăuda cu o pereche de „papuci” de vară pentru maşină.

roti-2

De amendă am scăpat, maşina mi-am încălţat, prietenilor le-am recomandat Dezmembaripenet.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns