Astăzi am motive să zâmbesc

În urmă cu câteva luni, mai exact anul trecut în decembrie, am avut oportunitatea de a ajunge în Bucureşti la o conferinţă, astfel având ocazia de a rămâne şi câteva zile pe la rudele, o mini vacanţă la care nici nu m-aş fi gândit că o să o am înainte de sărbătorile de Crăciun.

bucharest_city_tour

Întâmplarea a făcut ca în perioada în care am stat la Bucureşti să reapară o durere de dinţi mai veche, care de altfel ma determinat să ajung în cel mai scurt timp la un cabinet stomatologic. Problema durerilor de dinţi era cauzată de o problem din trecut, însă nu mă aşteptam să izbucnească din nou, tocmai când am fost nevoită să plecat de acasă pentru câteva zile.

Vizitele la cabinetul stomatologic nu sunt preferatele mele, însă o rudă mi-a recomandat o clinică din Bucureşti,  DENTAL PRAXIS,  unde ea şi-a făcut o lucrare, o punte dentară, de care astăzi este  foarte mândră. Maria mi-a povestit cum a ajuns la cabinet, despre amabilitatea şi experienţa de care au dat dovadă specialiştii de acolo şi nu în ultimul rând de variatatea de servicii stomatologice performante, implicit tehnologia de ultimă generaţie folosită de către aceştia.

dinti 2

Maria a avut nevoie de o punte dentară care să înlocuiască 4 dinţi, o problemă pe care mai multe cabinete stomatologice din Bucureşti au evitat a o rezolva din pricina unor probleme minore de sănătate ale acesteia. Specialiştii de la DENTAL PRAXIS  au  analizat amănunţit problema de sănătate ale Mariei, au făcut câteva cercetări, astfel verişoara mea reuşind să îşi recăpete zâmbetul de altădată.

Încrederea şi entuziasmul cu care mi-a povestit verişoara Maria aventura ei, ma făcut să prind curaj şi să vizitez clinica, deşi recunosc îmi era teribil de frică de ceea ce mi se va spune. Sentimentul de frică  sa concretizat oarecum datorită faptului că  asemenea medicilor la care am mai fost, rezolvarea ei unică era  eliminarea unor  dinţi care mă tot chinuiau şi înlocuirea acestora cu un implant dentar ce ar fi reuşit să  înlocuiască cu success dinţii ce îmi cauzau numai probleme şi suferinţe din cauza durerilor insuportabile cu care mă confruntam de ceva vreme.

dinti

Experinţa trăită de Maria ma făcut să accept ajutorul specialiştilor de la DENTAL PRAXIS,  care în acele puţine zile state în Bucureşti au făcut tot posibilul  să îmi rezolve parţial problema dinţilor ce îmi provocau numai suferinţă din pricina durerilor, urmând ca peste 2 săptămâni să fac o altă vizită la Bucureşti pentru a-mi aplica implantul dentar ce trebuia să îl fi avut de ceva vreme în urmă. Revenirea în capital a fost una benefică datorită faptului că am reuşit să îmi rezolv o problemă cu care mă confruntam de ceva timp în urmă şi pe care nu aveam curaj să recunosc că o am.

dinti 1

Astăzi, la mai bine de jumătate de an de la intervenţie, sunt foarte mulţumită de alegerea făcută, tocmai de aceea ori de câte ori o să am probleme cu dantura, o să apelez la  Clinica DENTAL PRAXIS, deşi o să fiu nevoită să fac multe drumuri spre Bucureşti. Pe de altă parte, la fel cum a făcut şi Maria am să recomand şi altor persoane “suferinde” să vizite acestă clinică, toate acestea datorându-se gamei variate de servicii stomatologice performante (stomatologie, implantologie, chirurgie orală, parodontologie, reabilitare orala şi protetică, tratamente dentare, radiologie dentară, estetică dentară şi estetică facială) ce sunt realizate la  înalte standarde de calitate şi profesionalism.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns