Povestea celor 5 ani de Blogal Initiative

În urmă cu aproximativ un an şi jumătate, am acceptat propunerea prietenei mele Irina ce a-mi face un blog, un loc care îmi oferă posibilitatea de a împărtăşi şi celor din jur părerile, gândurile şi sentimentele ce îmi răscolesc mintea când şi când. Irina, imediat ce am reuşit să îmi fac blog şi să postez un articol a început treptat să mă iniţieze în  tot felul de competiţii, astfel ajungând să fac parte din echipa bloggerilor Blogal Initiative, o platformă dezvoltată de Kooperativa 2.0, prin intermediul căruia am reuşit să mă fac remarcată datorită înscrierii şi participării la tot felul de campanii, în urma cărora nu am avut decât de câştigat.

Si eu sunt blogger

Lumea bloggingu-lui a fost pentru mine o adevărată provocare, de obicei fiind o persoană mai închisă, în sensul că nu îmi place să vorbesc despre mine, mereu lasându-i pe cei din jur să mă descopere așa cum sunt eu de fapt, întotdeauna având impresia că pot fi subiectivă și pot crea acestora o imagine falsă despre mine.

Platforma Blogal Initiative oferă de 5 ani posibilitatea bloggerilor să participe la campanii de timp competiții , prin intermediul cărora aceștia sunt premiați în urma unei jurizări în baza unor criterii impuse de către fiecare companie/ brand ce inițiază campaniile test. În urma participării, bloggerii au posibilitatea de a caștiga diverse premii puse la dispoziție de fiecare companie, dar și un număr de puncte oferite de Blogal Initiative.

perceptia-bloggerilor-despre-blogal-initiative-19-638

Punctele achiziționate în timp de către bloggeri pot fi folosite în achiziționarea de produse și servicii puse la dispoziție de către  de către Blogal Initiative și de companiile partenere. În ceea ce privește platforma Blogal Initiative, am început treptat să particip la toate campaniile la nivel naționa, deși initial mi-a fost foarte greu să  tin pasul, uneori scriind pe ultima sută de metri articolele, ca și cel de astăzi. De-a lungul timpului am avut ocazia să caștig câteva premii, dar și câteva puncte accumulate în campaniile desfășurate prin Blogal Initiative, pe care nu am reușit niciodată să le folosesc cumpărând produse puse la dispoziție de sistemul Gift Shop.

Având în vedere ceaa ce am afirmat anterior, mă gândesc că nu sunt singura persoană în această situație, tocmai de aceea mă gândesc ca pentru a se profita de acest lucru și de a valorifica într-un anumit fel aceste puncte, punctele nefolosite să fie valorificate, transformate în produse și dăruite copiilor din diferite centre sociale (cadouri pentru ziua copilului de 1 iunie și pentru Craciun, edițiile finalizăndu-se aproxiamtiv în aceaste perioade).

Untitled

Platforma  Blogal Initiative din punctul meu de vedere la vârsta de 5 ani funcționează perfect, tocmai de aceea încă de când m-am înscris am fost încântată de această colaborare,  promptitudinea și corectitudinea  fiind bazele acesteia. Indiferent de dilema pe care am întâmpinat-o ,nu a trebuit decât să trimit un mail și imediat am primit un răspus, eventual și îndrumări, în funcție de problema întâmpinată.

De când m-am înscris pe această platfomă am încercat să particip la toate campaniile existente, ceea ce demonstrează că sunt mulțumită de colaborarea cu Blogal Initiative, ba chiar ceea ce îmi trece acum prin gând sunt numai aprecieri și felicitări față de cei care reușesc să managerieze platforma.

Untitled 1

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns