Povestea din spatele brăţării

Familia este cea mai veche formă de comunitate umană, care încă din cele mai vechi timpuri a jucat  un rol important în viaţa fiecăruia dintre noi. Mediul în care m-am născut, am crescut şi în care mă regăsesc mereu este alături de familia mea (părinţii, fratele şi bunicii), indiferent de locul şi momentul în care mă aflu, mai tot timpul raportându-mă la ei.

fam 1

Recunoştinţa mea faţă de cei dragi (familie), se rezumă în primul rând la respectul şi dragostea o port pentru fiecare în parte, însă uneori simt nevoia să le fac şi cadouri, în special de ziua lor,o zi aparte pentru fiecare persoană în parte.

Anul acesta, având în vedere că suntem aproape la jumătatea anului, următoarele zile de naştere vor fi a mea, respectiv a mamei mele, pentru care bineînţeles o să fiu nevoită să achiziţionez un cadou, o adevărată provocare pentru simplu fapt că , mereu am vrut să fie inedit şi să îi rămână amintire un timp îndelungat. În ciuda faptului că nu mă gândusem încă la cadoul pentru ea, zilele trecute în timp ce “hoinăream” pe internet am identificat un magazin online ce distribuie bijuterii personalizate, printre care şi fel de fel de braţări, pentru care mama în ultima vreme are o pasiune în ultima perioadă de timp.

fam

Deşi nu eram hotărâtă dacă să cumpăr ceva sau nu, în timp de cerceta site-ul, am identificat o brăţară ce mi-a atras atenţia şi de la care nu mi-am luat gândul până când nu am comanda-o,bineînşeles, una pentru mine şi una pentru mama. Brăţările pe care le-am comandat sunt personalizate, fiind vorba despre o inimă ce leagă iniţialele numelor noastre Maria şi Diana, tocmai de aceea consider că poat fi purtate de amândouă. Brăţara personalizată este cel mai potrivit cadou ce il pot oferi mamei mele, aceasta nefiind doar un accesoriu de moda, ci ascunde şi o poveste în spatele ei (iniţialele numelor noastre).

De altfel, de fiecare dată când îmi cumpăr ceva mama îmi zice „Dar aş fi vrut şi eu , mi-ai luat şi mie”, astfel că de  această dată am fost precaută, comandând şi pentru ea o brăţară, cadou pentru ziua ei. Relaţia dintre mine şi mama este una mai mult de prietenie decât cea de mamă –fiică, ceea ce mă face să îmi permit să achiziţionez o astfel de brăţară, care ne va aminti amândurora de prezenţa celeilalte în viaţa sa, ori de câte ori ne uităm la mână.

Bratara cadou m

După cum se poate vedea îmi place să fac cadouri şi să îi răsfăţ pe cei din jur, dar asta nu ma opreşte să mă răsfăţ  şi eu câtuşi de puţin, tocmai de aceea am ales să îmi cumpăr braţara, mai ales  că în mai puţin de o lună este şi ziua mea (hmmm … am ajuns să îmi fac cadouri singură) .

Misiunea de identificare a unui cadou este destul de dificilă, însă personalizarea unui obiect, oricât de simplu ar fi, întotdeauna a avut un efect scontat asupra celui care îl primeşte. Originalitatea brăţării ce urmează să o dăruiesc mamei mele sper să o surpindă într-un mod cât mai plăcut, datorită faptului că şi de această dată am reuşit să identific un cadou care are o semnificaţie, strânsa legătură dintre mine şi ea, mama şi fiică.

fam 2

În ciuda faptului că sunt conştientă că familia mea ştie cât de mult ţin la ei, uneori prin intermediul unor astfel de obiecte nu fac decât să le mulţumesc pentru ceea ce sunt astăzi, toate meritele datorându-se lor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns