Pregătită mereu de petrecere

În fiecare an am obişnuită să îmi fac planuri pentru zilele de Craciun, respectiv noaptea de Revelion… momente pe care din punctul meu de vedere trebuie să stai şi să le petreci alături de cei dragi ( familia).
Anul acesta asemenea tuturor anilor, am ales să stau acasă alaturi de familia mea, însă de această dată am invitat câţiva prieteni alături de care cu siguranţă am să petrec şi o să treacă timpul într-un mod mai plăcut decât în anii precedenţi. Seara de Ajun al Crăciunului o voi petrece în familie, însă nu este imposibil să apară cineva la uşă pentru a ne colinda şi a sta câteva clipe aşături de noi.

revelion 1
Dacă pentru zilele de Crăciun nu am organizat numic special … o să fiu mereu în alertă în cazul în care la uşă apar musafiri, aceştia fiind mereu bineveniţi. De astfel, pentru noaptea de Revelion am început deja să fac pregătirile, iar singurul lucru care îmi lipseşte de pe listă sunt boxele de care trebuie să fac rost, deşi va fi foarte greu, acum că mai sunt doar 2 săptămâni până la trecerea dintre ani.
Astă seară tot căutând pe internet un set de boxe de închiriat pentru acea noapte, întâmplător am găsit o firmă ce comercializează tot felul de boxe, dintre care cele mai potrivite pentru mine ar fi cele Virtually Invisible 691. Spaţiul unde aş vrea să organizez petrecerea nu este foarte mare, tocmai de aceea nu aş avea nevoie de un tip de boxe foarte puternice.
Brandul BOSE are un as în mânecă faţă de celelalte firme ce comercializează astfel de echipamente pentru simplu fapt că aceştia oferă posibilitatea tuturor clienţilor să vadă capacitatea produselor comercializate de ei, conform unuia dintre motto-urile lor „Cere o demonstraţie”. Între timp fratele meu a susţinut că acest timp de boxe sunt perfecte pentru ceea ce vreau eu să organizez şi nu pot decât să îl cred, având în vedere că nu mă prea pricep la acest domeniu.

revelion 2
Oportunitatea oferită de BOSE îmi va da posibilitatea să confirm spusele lui Radu,astfel că imediat ce voi participa la demonstraţia organizată de BOSE şi voi considera că boxele prezentate de către aceştia merită investiţia care e destul de mare, le voi achiziţiona cu siguranţă pentru că acestea îmi vor fi de ajutor indiferent de evenimentele pe care urmează să le organizez. La o primă vedere boxele Virtually Invisible 691 sunt perfecte pentru spaţiul în care organizez de obicei petreceri, loc în care o să şi rămână amplasate pentru a nu fi nevoită mereu să le mut dintr-o parte în alta, deşi sunt prevăzute cu cleme şi grile benefice unei instalării fără bătăi de cap.
Acasă la mine întotdeauna se găseşte mereu un motiv să petrecem, tocmai de aceea achiziţionarea unui set de boxe Virtually Invisible 691 ar fi perfecte, pentru a numai fi nevoită ca de fiecare dată după identificarea unei firme care închirieză astfel de echipamente.

revelion

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns