Răsfăţ de weekend

În weekend mereu mă răsfăţ alături de cei din casă cu o cafea mai specială faţă de cea din timpul săptămânii (de obicei aromată), astfel că săptămâna trecută fratele meu a reuşit să mă surprindă cu o cană de cappuccino cu aromă de mentă pe care de mult doream să o încerc.

cafea 3
Imediat după ce s-a trezit, Radu s-a îmbrăcat şi a ieşit pe uşă fuga , fuga însă fără să spună ce are de gând să facă. Dacă de obicei primul lucru pe care îl făceam în fiecare dimineaţă era acela de a mă duce în bucătărie şi de a pregăti cafeaua, sâmbăta trecută am preferat să mai lenevesc câteva minute în pat , simţindu-mă foarte obosită încă din timpul săptămânii.
În doar câteva minute Radu a intrat pe uşă pe cu o cutie în mână în care avea 4 pahare cu cappuccino care miroseau foarte interesant…. a mentă, imediat amintindu-mi de faptul că în urmă cu câteva zile fratemiu îmi povestise că băuse o cafea cu aromă de mentă …. moment în care i-am spus că aş vrea şi eu să încerc dar să văd unde am să îmi găsesc să îmi cumpăr.

cafea
De această dată se pare că dorinţa mea a devenit realitate mai repede decât mi- am putut închipui … însă din păcate nu am reuşit să beau decât 3 înghiţituri de cappuccino … că restul a ajuns pe canapea din cauza neatenţiei mele. Din obişnuinţă am pus paharul de cappuccino lângă mine pe marginea canapelei ,dar fără să mă gândesc că acesta se poate răsturna în orice clipă fiind foarte uşor … şi iată că asta sa şi întâmplat.
Canapeaua mea de culoarea gri a devenit acum asemenea unei zebre având o pată neagră de toată frumuseţea pe care am încercat imediat să o curăţ, însă fără nici o şansă, cafeaula lăsându-şi în continuare amprenta pe ea. Ideea care mi-a trecut imediat prin minte a fost aceea de a contacta firma de spălare canapele, gândindu-mă că dacă timpul trece pata se va curăţa mai greu sau chiar ar putea rămâne urme tapiţeria textilă fiind foarte foarte pretenţioasă.

cafea 1
Imediat după ora nouă am contactat firma de curăţat canapele cu care colaboram de ceva timp şi fiind un client fidel în numai 2 ore echipa a fost la mine acasă pentru a-mi rezolva trăsnaia făcută din neatenţie. Deşi eram cumva speriată de ideea că vor rămâne urme, în doar câteva minute canapeaua a arătat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat , însă cu un mare regret că nu am reuşit să savurez cafeaua adusă de Radu. Întotdeauna fratele meu a reuşit să ma uimească şi să ma facă să cred că nimic şi nimeni nu va reuşi să intervină între noi

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns