Se apropie cu pași repezi

Încă nu îmi vine sa cred că mai sunt câteva zile și luna septembrie se sfârșește. Anul acesta a fost atât de plin de evenimente ce au necesitat pregătiri, astfel că nici nu am realizat când a trecut timpul și s-a făcut toamnă.În mai puţin de o lună va fi ziua bunicului meu care mereu îşi doreşte petrecere, iar la distanţă de câteva zile este aniversarea fratelui meu, pentru care am de gând să organizez o petrecere supriză, cu specific Halloween. Ziua de naştere a lui Radu este pe 31 octombrie, motiv pentru care m-am gândit să îi fac o supriză, care va fi şi cadoul meu.

În primă instanţă m-am gândit să închiriez un spaţiu unde să îi organizez petrecerea, aceasta fiind cea mai simplă variantă pentru mine. Tot ce trebuia să fac era o listă cu „dorinţe”, că de punerea lor în practică se ocupau alte persoane. Planul a fost anulat imediat ce am purtat o discuţie cu prietena lui, care mi-a amintit de faptul că Radu nu adoră petrecerile în astfel de locuri, sugerându-mi astfel să facem o  barbeque party.

halloween

OK atunci, să facem o autentică petrecere de Halloween cu specific tradiţional românesc. În ceea ce priveşte meniul m-am gândit la nişte mititei, fleicuţe şi cârnăciori pe grătar ce merg foarte bine asortaţi cu nişte cartofi prăjiţi presăraţi cu brânză sărară şi câteva felii de pâine picurată.În cazul în care nu îşi vor potoli foamea, pe masă se vor regăsi şi câteva sărmăluțe camuflate în câteva pâini ce le vor păstra calde ceva mai multă vreme.

De asemenea de pe masă nu vor lipsi fructele proaspete, brioşele, alunele, popcornul şi câteva sărăţele care se vor regăsi alături de sticlele cu bere, vin, vodka şi suc de mai multe feluri. Petrecerea se va desfăşura într-un cort ce va fi amenajat în curtea casei bunicilor mei şi va fi decorat cu fel de fel de „drăcovenii” (dovleci luminaţi, fantome pe la tot pasul, pânze de păianjen cu care invitaţii se pot îmbrăţişa la fiecare pas şi nu în ultimul rând scheleţi ce stau de pază la fiecare colţ şi zâmbesc cu subînţeles) specifice Halloween-ului.

hh

 

Conform calculelor mele detaliile pentru petrecere erau puse la punct, până când am realizat că spaţiul nu este deloc luminat. Primul lucru care mi-a trecut prin gând a fost să dau un serch pe google şi să caut nişte idei, că sincer mie nu îmi mai trecea nimic prin gând. Am identificat foarte multe idei, însă nici una nu mi s-a părut atractivă şi în ton cu petrecerea. În timp ce căutam, am descoperit un magazin online, Ledia.ro ce comercializează produse cu LED, pentru iluminat sau decor (benzi LED şi accesorii, proiectoare LED, surse LED, leduri auto, respectiv lanterne LED).  Imediat ce am văzut benzile cu LED, prin minte mi-au trecut 1000 de idei, dintre care am ales una pe care am crezut că ar fi perfectă pentru ce am eu nevoie.

halloween-1

Cortul în care va fi organizat petrecerea va fi plasat undeva la capatul unei alei ce vine direct de la poartă, alee care pe ambele părţi va fi delimitată de o bandă LED roşie, care va fi întrerupă de ici colo, de câte un dovlecel cioplit şi luminat. În interiorul cortului toate acele „drăcovenii” agăţate pe tavanul şi pereţii cortului necesită a fi luminate, astfel că printre ele voi trece subtil cu o bandă led multicoloră. Atmosfera de petrecere va fi animată de lumina pală emanată de acele beculeţe multicolore ale bandei LED, ce îşi va face simţită prezenţa prin fiecare colţişor al cortului.

Ideea de a decora cortul cu bandă LED mi-a trecut prin minte imediat ce am vizitat pagina magazinului online Ledia.ro,  singurul loc din care puteam achiziţiona în această perioadă benzile cu LED. Timpul şi aşa este limitat şi nu îmi permiteam să aleg prin magazine pentru astfel de achiziţii, ba chiar împreună cu acestea tata şi-a cumpărat 2 proiectoare LED auto de care se pare că avea nevoie, dar nu şi timp pentru a le cumpăra.

halloween-2

Imediat ce petrecerea lui Radu se va termina benzile LED folosite le voi depozita într-o cutie pe care o să o las la îndemână, în ideea că timpul trecere foarte repede şi imediat la uşă vor bate sărbătorile de iarnă. Benzile îmi vor fi de mare ajutor şi atunci, casa bunicilor fiind mereu la sărbători îmbrăcată în tot felul de luminiţe şi decoraţiuni.

Benzi LED am cumpărat , petrecerea am luminat, casa de Crăciun am îmbrăcat !!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns