Si eu promovez produsele QuickMobile

Navigând mai toată ziua pe internet cu sau fără un scop anume , zilele trecute am găsit din întâmplare un anunț care  a reușit să îmi atragă atenția. Magazinul Online QuickMobile, unul dintre brandurile ce folosesc Profitshare (o platformă de marketing) oferă bani celor care îi provovează produsele pe bloguri și care reușesc în același timp să le vândă.

quickmobile 2

QuickMobile își oferă oportunitatea achiziționării produselor online , direct de pe site , singura condiție fiind aceia de ați crea un cont de utilizator (având de asemenea posibilitatea autentificării și cu ajutorulcontului de Facebook) , prin completarea unui formular cu câteva date de identificare.

Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

Oportunitatea oferită de către cei de la Quick Mobile este una de nerefuzat din punctul meu de vedere, deoarece ne oferă ocazia a a câștiga bani prin promovarea produselor acestora. Mai mult de atât, ai ocazia să faci ceva diferit , în loc să „hoinărești “ pe internet .

quickmobile_concurs

Quick Mobile îți oferă posibilitatea utilizării oricărei metode de promovare, scopul principal fiind acela de a reuși să le faci cunoscute  și să vinzi produsele acestora.  În această lună , QuickMobile le oferă ocazia tuturor afiliaților Profitshare, participării la un concurs ce are drep premiu un Samsung Galaxy S6 32 GB negru , telefon adus de către QuickMobile în premieră în România. La finele concursului cei mai activ afiliați vor fi premiați  în funcție de valoarea comisioanelor încasate , iar la finalul concursului , toți aceștia au posibilitatea câștigării prin tragere la sorți o  tabletă Nokia Lumia 2520.

Tot ceea ce trebuie să ai în vedere este faptul că QuickMobile te ajută să câștigi bani în cel mai simplu mod cu putință și fără să muncești : le promovezi produsele și dacă reușești să le și vinzi obții un comision între 3% – 20% , în funcție de categoria produsului.

quickmobile

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns