Timpul e prețios

Copilăria, cum de multe ori am spus-o mi-am petrecut-o până la vârsta de 7 ani alături de bunicii mei, pe care nu am să îi uit niciodată. Anul în care m-am născut este unul reprezentativ, 1989, moment în care România a scăpat de dominația comuniștilor, devenind astfel un stat democratic.Perioada de tranziție est încă în deplină desfășurare, fapt ce demonstrează că această trecere pentru România a fost una dificilă, confirmând astfel lipsurile cu care s-au confruntat românii imediat după decembrie `89.

tricicleta-veche

În ciuda faptului că nu era o perioadă dificilă pentru unii, eu am fost un copil răsfățat și mereu am avut parte de tot ce e mai bun, inclusiv o tricicletă de care îmi aduc aminte și acum cu mare drag. Deși numai știu ce varstă aveam cand mi-au cumpărat-o ai mei, dar cu siguranță știu că la vârsta de 7 ani am părasi-o, mutându-mă alături de părinții mei în oraș. Următoarea vară, când am revenit la bunici pentru a le ține companie pe perioada vacanței, tricicleta mea era fără o roată, aceasta fiind de fapt singura bicicletă pe care am avut pană acum, la 27 de ani.

mers_pe_bicicleta_32376300

Pe o bicicletă adevărată cu 2 roți am învățat să merg abia pe la 15-16 ani, părinții mei cumpărandu-i una fratelui  meu, care era și pe mărimea mea, astfel avand posibilitatea de a învăța să pedalez, bineînțeles datorită fratelui meu, Radu. De atunci, ori de câte ori am avut ocazia, până mai acum 2 ani, cum prindeam bicicleta, cum plecam la plimbare, asta pană cand Radu a vândut-o, așa că nu am mai avut parte de astfel de ocazii.

În urmă cu câteva zile, întâmplător am intrat pe evoMAG, un site de comert electronic pe care găsești tot felul de produse din domeniul IT&C, Telecomunicatii si FMCG, o noutate pentru mine, ceea ce a făcut să îl studiez  și să vad dacă găsesc ceva care să îmi atrage atenția și de care să am și nevoie în același timp.

Ghici ce am găsit ??? 

Perioada copilăriei încă își mai face simțită prezența în mintea mea, la care se adaugă dorința de a face mișcare și de a mă mai îngrășa un picuț, astfel în dor câteva minute am ajuns să cercetez secțiunea dedicate bicicletelor fitness, una dintre ele atrăgându-mi mai mult decât trebuie atenția.

bicicletad

Achiziționarea unei Biciclete Fitness Magnetica Body Sculpture BC – 6790D , m-ar ajuta enorm, ea reușind să facă ceea ce eu nu pot duce la bun sfârșit –  să merg să îmi fac abonament la o sala de fitness sau să îmi cumpăr o bicicletă cu care să ies pe afară, cu alte cuvinte să fac mișcare, o condiție necesară  pentru a redeneveni ceea ce am fost acum 7 ani.

Ideea de a-mi face un abonament la o sală de fitness ma instigat mereu în ultima perioadă, însă lipsa timpului și nesiguranța de a nu ajunge, la timp, la sală ma făcut să renunț la idee, iar achiziționarea unei biciclete ca cele a lui Radu era era doar o dorință, neavând unde să o depozitez, eu sțând la bloc și la un etaj nu tocmai accesibil să o transport de afară în casă ori de câte ori era nevoie.

images

Bicicleta fitness ar fi soluția tuturor problemelor mele, astfel având posibilitatea de a face mișcare ori de câte ori simt nevoia și timpul este în favoarea mea, toate acestea fiind posibile în interiorul apartamentului meu de la etajul 9. Indiferent că afară plouă sau doar bate vântul , este ora 600 sau 2300, sau vreau doar să vad emisiunea preferată la tv, Bicicleta Fitness Magnetica Body Sculpture BC-6790D îmi oferă aceaste posibilități în timp ce îmi antrenez și întăresc musculatura brațelor, gambelor, coapselor și feselor.

bicicletad.jpgg

Calculatorul din dotarea bicicletei mă va ajută să îmi monitorizez parametrii din timpul antrenamentului, oferindu-mi în timp real informații despre viteză, puls, distanță, timp,  Recovery, RPM și nu în ultimul rând  despre calorii. În timp ce corpul meu este supus „torturii”, cu ajutorul bicicletei, ochii mei stau ațintiți la noul Telefon Mobil LG Nexus 5X, ce îmi oferă  informații în timp real din social media, în primul rând. De astfel, cu ajutorul acestuia pot naviga pe internet căutând informații pentru noile articole ce le postez pe blog, eventual să citesc o carte în cazul în care o găsesc în format pdf, și de ce nu să ascult muzică, care mereu mă relaxează și îmi provoacă o stare de bine.

Ideea de a face sport acasă mă încântă foarte mult, principalul motiv fiind faptul că am posibilitate de a face sport atât cât organismal meu îmi permite, redându-mi posibilitatea de a a-mi relua activitatea mai târziu, când îmi reîncarc bateriile.

ddd

Achiziționarea unei biciclete fitness îmi oferă aceesul și posibilitatea de a face sport în orice moment al zilei este satisfacția mea cea mai mare, în același timp îndeplinându-mi și o dorință din copilărie, aceea de a merge pe bicicletă ( pe care nu am avut-o niciodată, acesta fiind de fapt momentul potrivit cumpărării ei).

 

Achiziționarea unei bicicletei fitness, respectiv a unui telefon mobil, identificate pe evoMAG , m-ar ajuta să mă mențin mereu în formă, dar și să fiu și informată, fiind mereu cu ochii pe ce se scrie în presă și pe rețelele de socializare, toate acestea în timp ce pedalez.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns