Turist în Asia

Să pleci într-o călătorie este foarte simplu – suni la o agenție de turism, spre exemplu CND Turism  și încerci să afli ce vacanţe speciale au în cele mai frumoase destinaţii exotice. Îți rezervi un bilet un bilet de avion/autocar/tren și partea cea mai grea s-a rezolvat. Important este să știi ce destinație îți dorești şi ce locuri vrei să vizitezi, ce fel de oameni vrei să întâlnești și ce excepriențe vrei să trăiești.

turist 2

Cu toţii ne dorim să ajungem măcar o data în viaţă intr-un anumit loc din lumea aceasta. Afirm acest lucru pentru că nu am auzit nici o persoană până acum căruia să nu îi placă să călătorească  şi să aibă în minte o destinaţie de vis. CND Turism oferă posibilitatea vizitării unor destinaţii exotice având o varietate de oferte turistice destinate oricărei categorii de turist.  Ofertele  turistice sunt variate la CND Turism , în prezent destinaţia perfectă fiind vacanţe Asia. Alegând această oportunitate de a vizita Asia, ai o super ofertă de circuite turistice : circuite cu autocarul şi circuite cu avionul.

turist

Turistul Asiatic este unul plin de viaţă , cu mult curaj , încredere în sine şi mereu în căutare de aventuri. Având în vedere  că populaţia  Asiei reprezintă  aproximativ 60% din populaţia  Globului , aici ai ocazia să cunoşt  fel  şi  fel de oameni cu care până la urmă te poţi şi împrieteni.În ciuda faptului  că  cei mai multi asiatici nu ştiu engleza  şi nu ai ocazia să  comunici cu ei decât prin semene şi  gesturi , aceştia au ştiut mereu să zâmbească  creându-ti  şi  ţie aceiaşi stare. Aşa că  dacă  esti o persoană  prietenoasă  şi  îţi   place să  cunoşti  oameni noi de la care creză că  poţi  învaţa  lucruri noi , îţi poţi programa urmatoarea vacanţă  pe continentul  Asiatic.Răbdarea este  o  calitate pe care trebuie să o îndeplinească  cel  ce  doreşte  să  ajungă  în Asia deoarece are posibilitatea de a privi natura pe geam timp îndelungat. Calatoria cu taxiul, autocarul , vaporul  sau trenul  este una de mii de kilometri.

turist 3

 turist 4

Dacă  europenii s-au modernizat şi  masina este accesibilă  oricui , asiaticii preferă  să  folosescă scuterele  sau  bicicletele pentru a se deplasa. Dacă  eşti un împătimit după “automobilele  cu 2 roţi” sau un bun sportiv nu rata ocazia de a  merge în Asia. Doar aşa ai posibilitatea unei  adevarate aventuri, explorând   acest  continent şi descoperind singur misterele ascunse ale naturii , ale oraşelor  şi satelor ce îl alcătuiesc. Atâta timp cât ai o plăcere deosebită  de a savura shakeuri de fructe proaspete , acestea posibil culese chiar de  către tine , Asia este locul perfect unde îţi poţi petrece vacanţa  mult visată. Asia îţi oferă posibilitatea  să încerci fructe ale căror nume nu îl ştii sau despre care nu ai ştiut niciodată că există.

 Asia este continentul  destinat gurmanzilor, aceştia având posibilitatea să  mănânce cât îşi doresc, fructele exotice fiind la îndemana tuturor. De altfel, dacă  esti un “căutator de senzaţii noi” ai posibilitatea  să  mănânci cele mai trăsnite mâncăruri la care nu te-ai fi gândit cu siguranţă  niciodată.

tttt tttttttttt

Turistul Asiatic este unul plin de curaj ,conform declaraţiilor publicate de “The Atlantic” , acest continent fiind considerat cel mai “periculos” de pe glob, zguduind  întreaga lume datorită  problemelor cu care se confruntă.  Datorită  proliferării  terorismului internaţional ,a radicalizării religioase, dar şi a conflictelor armate, Orientul Mijlociu este considerat a fi un adevarat  risc .

În Asia nu necesită  să  poţi  după  tine geamantane de haine pentru  că  acolo toată  lumea poartă  haine  foarte  lejere  şi  sandale. Dacă  eşti o persoană  căruia îi place să  facă  cumparături , trebuie să ştii ca aici îţi poti personalize garderoba  cu haine diverse şi  originale, ce nu se mai regăsesc  în alte regiuni.

ttttttttt

În general, în Asia găseşti  turişti  aventurieri,  datorită  curajului  pe  care îl au prin a vizita un continent   exotic  şi  îndepartat ce reprezintă  istorie, tradiţie, istorie . Dacă te regăseşti  în aceste rânduri , măcar parţial  nu ezita şi vizitează acest minunat continent – Asia.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2015.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns