Un vis transformat în realitate

Primii 6 ani  ai  copilariei  mele i-am petrecut  în  casa bunicilor mei, iar imediat ce am început  să  merg  la şcoală,  părinţii  mei m-au  luat  alături de ei în oraş. A fost o schimbare enormă  pentru mine să  mă  mut de la casa , unde  aveam  toată  libertatea din  lume , într-un apartament ce mi-a restrictionat oarecum activităţile de până  atunci.

apartament

Imediat ce am început să cresc,  mi-am  dat  seama că dacă ar fi  să  aleg  între casa bunicilor  şi aparament , aş  alege casa datorită  libertăţii  naturii de care aş  avea parte şi  cu care m-am învăţat  în  primii  ani  ai  vieţii. În  urmă  cu  câteva  luni visul de mic copil mi s-a îndeplinit , reușind să împreună cu familia mea  să ne mutăm .

Imediat ce am  reușit să ne achiziționam o casa am început să ne facem bagajul pentru a ne putea muta, însă întreaga aventură abia acum a început. Partea cu hainele s-a rezolvat foarte repede deoarece mare parte dintre acestea le-am pus în trolerele cu care mergeam în vacanțe , iar cele rămase le-am ambalat în cutii și s-a rezolvat unul dintre pașii necesari mutării.

apartament 4

Mobilierul a fost partea cea mai “tragică” a mutatului deoarece cele mai multe obiecte  din casa au necesitat a fi desfăcute pentru a putea fi transportate, activitatea ce nu putea fi făcută fără ajutorul unei persoane abilitate. La îndemnul unui prieten care a trecut prin asta etapă nu de mult timp , am contactat  firma de mutari mobilă și problema mutatului s-a rezolvat în doar 2 zile.

apartament 5

Firma anjagată să îmi transporte mobilierul din casa și-a făcut apariția la ușă a doua zi , mai repede decât credeam și s-a ocupat de tot ce presupunea mutarea mobilei de la apartament la casa ( demontare, ambalare, împachetare, transport, descarcare, așezare , montare  mobilierului  dar și de curatenia spațiului de lucru ).

Satisfacția cea mai mare a fost aceea că în momentul mutarii am realizat că mobila din apartament nu îmi încape în noua casa , deoarece era parțial în renovare , fiind nevoiți  să depozităm o parte din mobilă timp  de o săptămână, două într-un spațiu temporar de depozitare.

apartament 3

Soluția mi-a oferit-o însuși firma de transport mobilă, oferindu-ne posibilitatea de a ne depozita mobilierul un unul dintre spațiile lor destinate  depozitării. De altfel, demontatul și montarea mobilierului a necesitat prezența unui specialist în domeniu, ceea ce implică identificarea unei astfel de persoane , însă am fost salvata tot de firma de mutat .

Imediat ce am terminat de renovat casa , mobila a ajuns la destinație fără a suferi anumite modificări în timpul transportului , toate acestea multumită firmei de mutari mobilă. Dacă înainte nu eram niciodată de acord să accept ajutorul celor din jur , acum am  ajuns la concluzia ca nu întotdeauna putem rezolva orice de unii singuri.

apartament 2

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns