Un zâmbet pentru fiecare

Acum, când cu toţii suntem dependenţi de tehnologie, în special de internet, când vrem să aflăm o informaţie, imediat apelăm la laptop sau telefon pentru a da un serch pe Google. Zilele trecute motivul pentru care am  apelat la internet a fost alegea unui cadou mamei mele pentru perioada imediat urmatoare – luna decembrie subnumită „luna cadourilor”. În fiecare an am încercat să îi cumpar un cadou special, un lucru de care are nevoie şi pe care să îl folosească cu drag.

machiaj 3

După câteva minute de căutari, am ajuns la site-ul celor de la Douglas, o reţea de magazine din Romania care în prezent au lansat o campanie de  strângere de fonduri, initutulată  “Beauty of Giving”,  ce se desfasură  în perioada 23 noiembrie  – 20 decembrie , o perioadă în  care cei mai multi dintre noi “hoinărim” după cadouri pentru cei dragi.

Sărbatorile  de iarna  repezintă  momentul perfect  să  dăruieşti celor dragi cadouri, astfel  mulţumindu-le pentru faptul că au fost alături de tine pe parcursul  întregului an, iar achiziţionarea unei unei palete de machiaj Like  din gama Douglas presupune  sponsorizarea  Asociatiei Little People cu 10 ron.

machiaj 2

Prin cadrul campaniei de strângere de fonduri “Beauty of Giving” iniţiată de Douglas Romania,   sa  propus   strângerea  sumei de 35.000 lei , scopul  fiind  dăruirea acestora  asociaţiei  Little People  pentru  srijinirea  tinerilor  şi  copiilor  diagnosticaţi cu cancer.  În toate  perioada spitalizării , dar și după aceea  perioada copii  și tinerii spitalizați vor primi gratis  suport pshihosocial în toata  perioada de tratament.

Astfel,  achiziționarea unei palete de machiaj  în valoare de 129 ron)  o va ajuta pe mama (și pe lânga ea  voi profita la maxim și eu de cadou ) să  ne menținem frumoase , scopul machiajului fiind acela de estompa imperfecțiunile , astfel amandouă tranformandu-ne în doua femei perfecte, astfel că trusa nu face decât să aducă numai beneficii.

machiaj 1

De remarcat , este faptul că Douglas nu a renunțat să ajute și că sprijine tinerii bolnavi de cancer, astfel că compania s-a alăturat asociației Little People încă din 1996 prin inițierea a tot felul de programe de donații , asemenea cutiilor de donații ce se regăsesc în magazinele companiei.

Dacă vreți să va simțiți mereu frumoase sau vreti să faceți un cadou  unei persoane dragi nu uita să achiziționați o paletă demachiaj Douglas … care aduce si Asociaţia Little People  ajutor  pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer.

machiaj

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns