Vacanța perfectă în România

În fiecare an, probabil că de acum pot spune că a devenit tradiție de familie, ori de câte ori avem ocazia, alături de părinții și fratele meu, evadez în mici vacanțe, scopul principal fiind ieșim din rutina de zi cu zi. Scurtele  noastre ieșire  nu sunt niciodată planificate din timp,  ceea ce face ca de fiecare dată când ne hotărâm să plecăm de acasă, căutăm un loc care să merite vizitzt și în care să ne cazăm pentru câteva zile și plecați am fost.

Identificarea unui astfel de loc era o misiune dificilă, însă acum un an și această problemă s-a rezolvat, imediat ce am aflat despre Holidaynet, un portal online care cuprinde o reƫea internaƫională de platforme destinate turismului(Holidaynet.ro, Holidaynet.hu, holidaynet.com, Holidaynet.pl).

holidayy

Imediat ce am aflat de Holidaynet.ro, o comunitate ce deține o varietate (sute ) de locuri de cazare disponibile în România, următorul pas a fost acela de a mă conecta la internet și a mă convinge de cele auzite. Portalul accesat a reușit să mă provoace să fac o simulare a unei posibile vacanțe, astfel descoperind legătura ce se stabilește între turiști, comunitatea Holidayet și unitățile de cazare. În mai puțin de jumătate de oră am reușit să îmi fac o imagine asupra serviciilor oferite de portal, care are ca scop principal dezvoltarea turismului, dar și promovarea zonelor turistice din România.

În ciuda faptului că era indecisă cu privire la următoarea destinație de vacantă, imediat ce am reușit să identific o serie de criterii ce s-ar plia pe dorințele mele,  Holidaynet ma direcționat către Cazare Maramureș, o regiune a țării pe care nu am reușit să o vitezez și despre care nu știam foarte multe detalii ( locuri, tradiții, porturi,etc).

Holidaynets

Holidaynet oferă posibilitatea tuturor turiștilor care nu au identificat o destinație de vacantă,  posibilitatea de avea o face o alegere corectă, toate aceste doar cu ajutorul recenzii ce poate fi făcută în doar cțtea minute.  Portalul oferă informații reactualizateîn timp real tuturor clienților, cu  privire la prețuri și locuri disponibile despre toate unitățile de cazare înregistrate în comunitate.

Cazarea în Pensiuni , respectiv alegerea unei distinații de cazare din cadrul platformei Holidaynet.ro, se poate face  numai după turistul se înregistrează fără a achita nici o taxă, regulă valabilă și pentru unitățile de cazare.

Imediat ce am reușit să mă decid asupra unei destinații de vacanță numai prin intermediul selectării unor detalii legate de aceasta, am fost nevoit să împărtășesc și celorlalți membri ai grupului alegerea facută pentru a vedea dacă sunt și ei de aceiași părere. Obișnuită cu tehnologia , m-am conectat la internet, am dar un serch și în doar câteva minute site-ul era desfășurat în mâinile mele.

Holidaynets.jpgf

Spre supriza mea, am descoperit că platforma asigură cea mai practică interfață posibilă, astfel redând posibilitatea efectuarii unor căutări și de pe telefonul mobil sau de pe tabletă la fel de simplu ca de pe laptop sau pc. În numai 5 minute, în urma selectării unor noi criterii de căutare a unei destinații perfecte, împreună cu ai mei am ajuns la aceiași concluzie, megem în Maramureș.

Asemenea anuluii anterior, Holidaynet.ro s-a dovenit a fi un prieten de nădejde și ma ajutat să aleg o destinație de vacantă fară a face efortuuri suplimentare plmbănd-mă prin oraș sau navigând pe internet în căutarea unei agenții care să mă îndrume unde să îi petrec vacanța mult visată și așteptată.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns