Vis transformat în realitate

În mod sigur, în mintea fiecăruia dintre noi se regăsește o adevarată  fabrică de vise care unori se transformă în realitate sau nu, în funcție de dorințele și eforturile depuse pentru a le duce la îndeplinire.

540935_2856988943172_1213069972_2176679_2108937418_n_large1

Înca de când eram copil îmi doream să îmi deschid o afacere, însă mereu eram într-o continuă incertitudine cu privire la obiectul de activitatea a acesteia. În timp, o dată cu inaintarea în vârstă am reușit să identific o afacere ce cred ca va funcționa și care coincide cu unul dintre hobby-urile mele, preparearea prăjiturilor și dulciurilor de orice fel.

Visul meu astăzi poate deveni realitate datorită  provocarii celor de la Provident ce pun la dispoziție suma de 10 000 lei oricărei persoane ce dorește să își deschidă un business. Pasiunea oricăruia dintre noi poate deveni realitate cu ajutorul unui imprumut Provident Financial România, considerat astăzi cea mai oportună variantă de ați deschide și dezvolta o afacere.

provi

Entuziasmul și pasiunea de a găti nu se regăseste decât de câțiva ani printre pasiunile mele, fapt demonstrat și de premiul câstigat în urma cu o săptămână la un concurs de gătit, în urma căruia am reușit să prind mai mult curaj în ceea ce privește aplicarea  acestui vis care îmi se părea greu de îndeplinit.

În ciuda faptului că sunt constientă ca cei 10 000 de lei sunt doar o mică parte din banii necesari deschiderii unei astfel de afaceri, primul pas fiind cel mai important și anume înființarea unei societăți (SRL, PFA, II/ IF), identificarea unui spațiu în care își va desfășura societatea activitatea, obținerea tuturor autorizațiilor și avizelor necesare, acestea fiind costurile inițiale oricărei afaceri, pe care cred ca le-aș acoperi cu suma de bani împrumutată.

prajituri-si-torturi-bucuresti-cofetarie-online-500x300

Visul de a îmi deschide o cofetărie și o brutărie nu va ramane la stadiul de vis dacă voi începe a face toate aceste activitati ce mă vor motiva să continui deschiderea unei cofetării și brutării tradiționale (cu produse de casă) în Iași. Produsele ce se vor regăsi în aceste 2 spații vor fi  torturi, prajituri,fursecuri și produse de panificație de cea mai bună calitate după rețete unice, toate produsele fiind relizate manual, păstrându-și astfel gustul dulciurilor și pâinii de casă.

Produsele ce se vor găsi în cofetărie și brutărie vor fi proaspete și de calitate la prețurile pe gustul clienților noștri, având o calitate garantată a produselor care cu siguranță va impresiona datorită retetelor cu specific ardelenesc. Specificul laboratorului nostru sunt ingredientele proaspete și naturale cu ajutorul cărora vor fi realizate cele mai gustoase si elegante produse de cofetarie și patiserie, cu ajutorul cărora se vor păstra gustul mult doritelor și adoratelor dulciuri de casă.

Backwerk-2

În ciuda faptului că visul meu prinde contur ,însă cu pași foarte înceți, sper ca în viitorul cât mai apropiat să aibă reflexie și în realitate. Indiferent de faptul că nu sunt sigură de rezultatele obținute în realizarea acestei faceri, nu renunț plecând la drum cu ideea că orice start-up poate fi un succes doar dacă o să îmi urmez visul.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns